Aşa sunt întâmpinaţi fiii satului întorşi în Săvineşti! Focar de infecţie la câţiva paşi de Şcoală!

Imagini incredibile în comuna Săvineşti, chiar în centrul comunei, cu o haldă improvizată de gunoi. Focarul de infecţie este la cîţiva paşi de Şcoală, de locuinţele oamenilor.

Decorul de coşmar nu e noutate şi dacă localnicii s-au plictisit de când tot cer Primăriei să ia măsuri cu consătenii care confundă spaţiul public cu tomberonul, săvineştenii care se întorc vara acasă din străinătate continuă să se revolte.

„Cand vii acasa dupa un an si vezi ca nu s-a schimbat nimic… traim intr-o tara europeana, avem pretentii dar nu stim sa ne strangem gunoaiele. Administratia locala nu se implica, iar noi care stam in zona avem de suferit… Cand se va trai si in Romania civilizat? Cand vom scapa de aceste focare de infectie? Mentionez ca scoala e in apropiere…Ce parere aveti?”, întreabă pe net săvineşteanca „vinovată” de postarea fotografiilor.

Reamintim că în Săvineşti există un bloc tip KOSOVO în care s-au aciuat fel de fel de persoane, care locuiesc în condiţii greu de închipuit şi care sunt principalii artizani ai decorului de coşmar.

Daniel VINCA – foto: cititor Vestea

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Aşa sunt întâmpinaţi fiii satului întorşi în Săvineşti! Focar de infecţie la câţiva paşi de Şcoală!

  1. După mintea primarului gunoiul neplătit rămâne în drum. Dar cum ati adus firma aia de salubritatete în comuna și ne-ați obligat sa facem contracte fără sa fim întrebați, când poate alte firme erau cu preturi mai mici ? Dar pubelele pentru colectarea selectiva unde sunt?

  2. Domnule Horciu,
    Ceea ce ne spui dumneata,este o poveste pe care o inghitim de foarte multi ani.Obisnuit sa citesti doar despre realizarile personale si nu numai,punctate la un ziar care slaveste „domnia primarului Horciu”(ziarulpiatraneamt.ro)bineanteles contra cost,te deranjeaza atunci cand mai este prezentata si o alta fata a Comunei.De fapt,nu ai fost interesat sa pui punctul pe i in ceea ce priveste aceste doua blocuri .Nu poti deranja aceasta masa de votanti,foarte importanta in ecuatia alegerilor,votanti care mai si sunt platiti cu ajutoare sociale,din banii cui stii tu.Toata recunoasterea pentru realizarile tale,dar trebuie sa recunosti ca trebuie sa-ti asumi si aceste puncte negre de pe harta Savinestiului.Apropo,legea fatadelor din 2011,te poate ajuta sa termini cu acest loc infect din Colonie,care spre nesansa locuitorilor din zona,se afla departe de casa ta…
    Felicitari domnului Dan Vinca pentru acest articol!!!!!!!!!

  3. La câți bani ia individul asta salariu din banii noștri, respectiv 100 milioane ar fi trebuit din bun simt sa le cumpere o pubela de gunoi.

Lasă un răspuns