Așa ceva! 68.000 de oameni din Roman, fără apă noaptea, până la Anul Nou!

Sunt oameni din Roman care lucrează schimbul 2 sau până la miezul nopții și, când ar ajunge acasă, ar face o baie sau un duș. Nu vor putea!
Sunt gospodine care au același program și ar găti bucatele de sărbători (de Crăciun, de Anul Nou) tot noaptea. Nu au cum!
Și câte astfel de exemple de acest fel nu ar putea fi date, cu cei 68.000 de locuitori ai municipiului Roman vizați, iar!, de o decizie deloc plăcută a Companiei de apă Apaserv.
Practic, până la finele anului, clienții din Roman ai Companiei la care Consiliul Județean Neamț este acționar majoritar (92 la sută) nu vor avea apă la presiune normală sau nu vor avea apă deloc în intervalul orar 23.00-05.00.

<Având în vedere neacumularea apei în rezervorul din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Municipiul Roman, în vederea refacerii rezervelor de apă, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Roman, în perioada 20.12.2021- 31.12.2021, în intervalul orar 23.00-05.00>, anunță Apaserv.

Compania de apă nu spune de ce nu apelează la o soluție care a mai fost aplicată anterior, cumpărarea de apă potabilă de la compania rivală din Iași, Apavital, pentru a acoperi deficitul existent în rezervoare.
Probabil că profitul mai mic rezultat din apa luată de la furnizorul de la Iași nu alimentează atât de bine conturile firmei, din care își iau lefurile și indemnizațiile de membri CA unii sinecuriști…

DV

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.