Arsene  „Zootehnistul” despre liberali: “Papagali”, “Gâşte”!

Pentru liderul PSD Neamţ, deputatul Ionel Arsene, unii dintre adversarii politici de la PNL sunt… “papagali” şi “gâşte”. Observaţiile de mare fineţe zoozehnică au fost făcute pe pagina sa de facebook şi vin după ce, cu câteva zile în urmă, viceprimarul Constantin Teodorescu îl punea pe acesta la punct, amintindu-i că “renumele de care vă bucuraţi vorbeşte de la sine”.

În noua postare, Arsene nu-i pomeneşte numele lui Teodoresc dar este evident că-l vizează, referirile la <<viceprimar>>, << preselectia politica in „ceata” de candidati ai PNL pentru Primarie>> fiind mai mult decât elocvente.

arsene ha-ha-ha<<Inteleg, din ultimele declaratii date de un viceprimar penelist din Piatra Neamt, ca s-a inceput preselectia politica in „ceata” de candidati ai PNL pentru Primarie. Eu si PSD Neamt vom lasa ca acest concurs de-a „vreau sa fiu primar” al celor din PNL sa se desfasoare liber. Nu voi accepta sa las privighetori liberale sa isi faca notorietate folosindu-se de numele meu. Nu vreau sa cresc papagali politici, cu atat mai putin gaste care nu au nimic de oferit nemtenilor decat vorbe goale si propagandistice>>, este postarea de pe pagina de facebook a deputatului.

Postată sâmbătă la ora 16,30, replica de mare fineţe a baronului PSD are o audienţă absolut mediocră (faţă de postările SPONSORIZATE, adică pe bani). Doar 11 persoane (majoritatea, cunoscutţi activişti PSD) au dat like, este un singurul comentariu (al “abonatului”, membru PSD, Vasile Rareţ) şi o singură distribuire făcută de contul… PSD Neamţ (în primul minut după postare).

Image 2

Greu de estimat dacă Arsene este conştient că prin acest limbaj care duce disputa politică atât de jos, va crea o problemă reală colegilor săi de la PSD Piatra Neamţ la viitoarele alegeri locale. Electoratul din Piatra Neamţ este – în marea lui majoritate – unul educat, urban care nu gustă polemicile bazate pe astfel de epitete şi “înflorituri” suburbane.

Dialogul de la distanţă Teodorescu – Arsene a fost început de primul, subiectul abordat fiind problemele de la examenul de Bacalaureat (instituţiile oficiale vorbesc despre FRAUDĂ), viceprimarul liberal cerând demiterea inspectorului general adjunct Elena Laiu, “adusă de la Tîrgu Neamţ, din fieful lui Arsene”.

A urmat un răspuns al lui Arsene în care spunea că Teodorescu… jigneşte elevii şi cadrele didactice (!?!) , apoi o replică a viceprimarului cu bătaie spre politizarea învăţământului realizată de PSD şi, după 3 comunicate, această postare doar pe facebook a deputatului care face recensământul “papagalilor” şi “gâştelor”.

Interesant mod de a face politică, nu? Voi ce credeţi?

Daniel VINCA

cop papagali

.

4 thoughts on “Arsene  „Zootehnistul” despre liberali: “Papagali”, “Gâşte”!

  1. Pacat de baietii buni din PSD,cu asa lider mai bine ar migra….

  2. Daca-l chema…Costica, as fi zis, sa faca lampa mai mica….Da’ asa….. Ionel, Ionelule, nu mai…..baiatule, finca te rade PNL.Punctele da suspance, e pentru postacii lui, ca-l cunosc si-or pune ei ce vor in locul lor ! Da’ sa ne spuna si noua, c-acum e la moda transparenta ! OK ?

  3. Domnule deputat, chiar ma gandeam zilele acestea sa intru in politica la o organizatie de tineret. Am 26 de ani si eram nehotarata intrucat in familia mea sunt optiuni si de dreapta si de stanga. Declaratia dumneavoastra din acest articol m-a convins: UNU – sa ma tin departe de politica si DOI – sa nu votez niciodata PSD sau alt partid care are la conducerea lui astfel de „lideri” cu limbaj bulevardier. Asta inseamna politica, asta inseamna social-democratie? Pacat! Nemtenii merita altfel de politica, nu o asa cloaca cumva place actualilor politicieni sa fie acest domeniu.

  4. Zootehnistul? I-ai zis prea frumos!!! Parca e venit de la stana, asa vorbeste si se poarta. Daca le-ar verifica la toti diplomele cu care se lauda s-ar vedea ca unii absolventi si licentiati sunt semianalfabeti!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.