Arsene, upercut lui Chitic, pe tema dezinfectării străzilor: „Dacă nu are bani…”

Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ s-a declarat astăzi nemulţumit de felul în care primarii din Neamţ, mai ales cei din judeţe fac dezinfectarea străzilor. Arsene a apreciat doar implicarea primarului de Târgu Neamţ, Daniel Harpa, spunând că în rest (Piatra Neamţ, Roman, Bicaz, Roman) această acţiune nu are loc eficient.

Preşedintele CJ a insistat pe Piatra Neamţ spunând că dacă primarul Dragoş Chitic nu e în stare sau nu are resurse să apeleze la el, la Consiliul Judeţean (vezi VIDEO de mai jos).

CJ va dezinfecta drumurile judeţene, inclusiv din zonele intraurbane din comune a mai anunţat Arsene care a precizat şi că va urma o nouă şedinţă de CJ în care consilierii judeţeni vor fi chemaţi să voteze alocarea unor noi sume de bani pentru cumpărarea de aparatură şi materiale sanitare la Spitalul Judeţean. Indirect, prin această ultimă afirmaţie, Arsene şi-a contrazis ultimele aserţiuni când spunea că Spitalul Judeţean are de toate, arucând „apeluri” şi „indicaţii preţioase” spre presa care nu a făcut decât să preia semnalele de alarmă trase chiar de unii angajaţi ai Spitalului şi de rudele acestora.

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Arsene, upercut lui Chitic, pe tema dezinfectării străzilor: „Dacă nu are bani…”

  1. Se comporta exact ca înecații la mal.
    Nu mai știe ca recomandări să dea, ce sa mai critice, ca să iasă ca păduchele în frunte.
    Unde-s faptele?
    De vorbe s-a cam saturat lumea.

  2. Nea ggggg,serios,chiar nu pricepi ca suntem satui de tine? Pentru judetul asta eu cred ca esti mai periculos si decat coronavirusul asta nou….nu te poti lecui de metodele iubitului tau sef Dragnea nici mort….ca om imi faci greata,ca manager esti un dezastru.

Lasă un răspuns