„Arsene, tânjeam după o gură de oxigen și în salon erau 50 de grade!” Mesajul devastator al unui pacient care a văzut moartea cu ochii

Un pacient revoltat că pe durerea și boala lui își face, cinic, campanie Ionel Arsene a postat ieri un mesaj pe facebook (pe contul soției) în care arată adevărul gol-goluț: că pacienții beneficiază de condiții oribile (temperaturi de 50 de grade, nevoi făcute la wc-ul mobil cărat de asistente insuficiente etc).
Reacția devastatoare a pacientului (pe care o puteți citi mai jos) intervine după ce, în urmă cu câteva săptămâni, salvarea lui din ghearele bolii era transferată ca merit al „iubitului conducător”. Mai exact, o donație exclusiv privată (din partea lui Florin Hozoc) era mutată în panoplia de merite a șefului CJ Neamț („datorită implicării personale a președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene”), de o publicație aservită totalmente șefului PSD Neamț.
Articolul propagandistic și mincinos la care face referire pacientul a fost rostogolit pe facebook și sponsorizat în rețeaua de socializare de către postacii șefului PSD pentru ca lumea să vadă că acesta salvează direct și vieți omenești.

Publicăm mai jos mesajul pacientului cu precizarea că intertitlurile aparțin redacției:

Mai Arsene cum poti minți oamenii in halul asta ?

Mai Arsene cum poti minți oamenii in halul asta ? Tu care esti credinciosul județului si cel mai mare pupator de icoane nu te gandesti ca Dumnezeu ar putea exista totusi ? Si ca sa intelegi de ce spun toate astea afla ca ma numesc V.I. , am 43 de ani, din Piatra Neamț și presupun ca eu sunt pacientul care dupa cum spui tu in articol iti datorez tot (avand in vedere ca ‘mi ai salvat viata’).

Cat de nenorocit poti fi mai Arsene, tu un analfabet si un bișnițar care cand luai cursa sa vii la Piatra Neamt te opreai pe scara autobuzului si întrebai de doua ori unde merge ca nu înțelegeai scrisul pe pancartă, tu m-ai salvat pe mine ? Pai mai ordinarule hai sa-ti spun ceva: in articolul aparut in care iti asumi niste merite de care esti cu totul străin, ar trebui sa apara numele medicilor eroi care lucreaza intr-un ritm infernal in Spitalul Județean Piatra Neamt pentru a salva cat mai multe vieți, numele cadrelor medicale care lucreaza in echipa cu medicii, numele celui care a donat aparatul de plasmafereza (in nici un caz adus de tine mincinosule), etc.

… erau aproape 50 de grade

 

Te-as intreba ca cetățean al acestui judet pe care l-ai condus vreme de cativa ani de cate ori ai mers la spital sa stai de vorba cu medicii care lupta in prima linie la ATI ? Sa vezi ce nevoi au, cu ce probleme se confrunta, daca poate instituția CJ ( nu ‘Arsene’ asa cum te exprimi tu, ca n-ai adus nimic de la maica-ta de-acasa) sa ajute cu ceva ?

Stii ca personalul de la ATI este epuizat atat fizic cat si psihic ? Stii ca in rezerva unde eram eu conectat la doua surse de oxigen ziua erau aproape 50 de grade ? Cum poate un bolnav care tânjește dupa o gura de oxigen sa respire la o asemenea temperatura din cauza faptului ca nu erau nici macar jaluzele la geamuri? (nu mai vorbesc de aer condiționat) sau cum lucreaza cadrele medicale îmbrăcate in combinezoane, cu cizme si mănuși in maini ?

Stii ca voiam uneori sa-mi fac nevoile si asteptam cate 30-45 de minute sa vina cineva sa-mi aduca un scaun(wc), deoarece erau doar doua infirmiere pe doua etaje si ca nu mancam doar ca sa nu fiu nevoit sa-mi fac nevoile ?

Nemții nu au politicieni care profită de sănătatea oamenilor

Habar n-ai de toate aceste probleme si tu vii ca un mare nesimtit ce esti sa te lauzi ca ai investit bine banii nemțenilor intr-un spital pe un câmp in afara Iasului facut din containere ? Iar la inaugurarea spitalului aveti tupeul sa spuneti ca mai sunt doar 2-3 in toata Europa ? Pai de ce crezi tu, măi minte îngustă, ca sunt asa putine ? Te-ai gandit tu ca nemtii sau austriecii n-au avut bani sa faca si ei asa ceva ? Hai ca-ti spun eu cum sta treaba : au avut si au bani sa faca cate spitale de astea vrei tu, dar nu au nevoie pentru ca ei au construit spitale normale, echipate cu tot ce trebuie pentru tratarea unui pacient, ei nu asteapta donații de la nimeni, ei au politicieni care nu profita de sănătatea oamenilor cum faci tu si nici nu se joaca cu viețile lor.

Să-mi transmiți că vrei să mă trosnești

Dupa ce vei citi acest comentariu mi-as dori sa-mi transmiti ca vrei sa “ ma trosnești” asa cum am vazut ca-ti place sa ameninți pe alții, iar eu voi raspunde prezent oricand la invitația ta sa stam fata-n fata, chiar si asa in convalescenta cum sunt acum, iar daca tot scrie in articol ca sunt obez cred ca-ti va fi usor sa-mi dai un dos de palma ! Sper ca toti acei procurori si judecători care stăteau in ploaie si faceau greva cand PSD ul schimba legile in fiecare noapte, sa-si aduca aminte de tine ca erai tot timpul in dreapta infractorului Dragnea care conducea acel război impotriva justiției ! Nu pot încheia aceasta postare fara a multumi din suflet minunaților doctori Denciu, Gurau si Borș de la ATI, tuturor asistenților si asistentelor medicale care m-au lasat fara vene😜😂 si nu in ultimul rând, infirmierelor care m-au ingrijit ca pe copilul lor! 🙏🏻
De asemenea, multumesc domnului Florin Hozoc care a donat aparatul de plasmafereza si doamnei doctor Daniela Marcoci pentru faptul ca a acceptat aceasta donație cand toata lumea o refuza! Lor le datorez absolut totul si absolut nimic tie domnule Arsene ! S-auzim de schimbări si va rog sa iesiti la vot, nu va pot spune cu cine sa votați dar va spun atat: daca votam aceiași oameni si avem alte așteptări,atunci ne meritam soarta. Multa sanatate tuturor!

 

 

D.V.

One thought on “„Arsene, tânjeam după o gură de oxigen și în salon erau 50 de grade!” Mesajul devastator al unui pacient care a văzut moartea cu ochii

  1. Totusi, domnul acesta macar poate vorbi (si injura!) in timp ce sutele de oameni morti din cauza altor afectiuni care nu au putut fi tratate in SJN din cauza de Covid….Arsene ar multe pacate, insa la fel de vinovati pentru dezastrul din sanatatea nemteana sunt si marii lideri de la PNL- prefectura, DSP,etc.!

Lasă un răspuns