Arsene suspină după Harbuz! Comunicat de presă cu „sperăm ca…”

 

Ionel ArseneComunicatul de presă remis de Ionel Arsene (preşedintele PSD Neamţ) imediat după ce a devenit publică informaţia că deputatul Liviu Harbuz s-a înscris în UNPR (de unde, în urma fuziunii, va ajunge în PMP) transmite ca idee principală speranţa celui care nu a reuşit să prevină respectiva mutare de susţinere a „proiectelor noastre”.

Evident pacifist, chiar ultra-pacifist, ba chiar străbătut de un fior de patetism, comunicatul lui Arsene pare a fi mai puţin unul instituţional şi concret şi deviază spre zona mesajelor „corason” cu care s-a patentat pe facebook gânditorul Tony Poptămaş, mostra următoare fiind elocventă: ” Până la urmă fiecare decide direcţia în care vrea să meargă”.

Evident că după un astfel de oftat urmează şi asigurarea că „PSD va rămâne o echipă unită” şi asigurarea că va duce la îndeplinire promisiunile…

Mai jos, integral, suspinul – pardon, comunicatul! – lui Arsene:

Comunicat de presă
            „Decizia lui Liviu Harbuz de a se înscrie în UNPR este una personală. Sperăm ca, după mai bine de 15 ani de muncă în PSD, Liviu Harbuz să rămână în continuare un susţinător al proiectelor noastre, proiecte ce sunt în folosul nemţenilor.
            Din partea noastră a avut toată susţinerea atât în campania electorală, cât şi pentru proiectele pe care le-a propus. Este un moment în care drumurile noastre se despart. Până la urmă fiecare decide direcţia în care vrea să meargă.
            PSD Neamţ va rămâne o echipă unită, care îşi propune să ducă la îndeplinire promisiunile făcute nemţenilor”. 
Ionel Arsene
Președinte PSD Neamț

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns