Arsene, în spatele lui Dragnea şi a noului premier!

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a fost miercuri seara pe toate televiziunile naţionale, în momentul în care Liviu Dragnea a anunţat noua propunere de premier, Sorin Grindeanu (numit deja de preşedintele Klaus Iohannis în funcţia de prim-ministru desemnat).
La momentul respectiv, Arsene se afla fix în spatele lui Dragnea şi Grindeanu, ca membru al nucleului dur PSD. În aceeaşi zonă cu preţedintele PSD Neamţ se aflau şi cele mai cunoscute membre din conducerea PSD (vezi foto): Rovana Plumb, Olguţa Vasilescu, Doina Pană, Gabriela Firea.

Cum Arsene a făcut parte şi din prima regie prin care PSD a anunţat propunerea iniţială (Sevil Shhaideh), simbolistica momentului are deja parte de diverse interpretări. Unii spun că nu ar fi exclus ca acesta să prindă un post de ministru în timp ce alţii spun că prezenţa lui în astfel de momente confirmă importanţa organizaţiei nemţene (şi a rezultatelor obţinute la ultimele rânduri de alegeri) şi că nu ar fi exclus ca din Neamţ să plece la Guvern fie vreun viitor ministru, fie vreo doi secretari de stat.

<<Îl felicit pe colegul meu Sorin Grindeanu pentru desemnarea sa in funcția de premier al României. Intr-un final, presedintele a ales sa adopte o decizie normala in privinta desemnarii premierului. Nu putem să uităm faptul că această desemnare vine după aproape 20 de zile de jocuri politice pe care Preşedintele le-a făcut pentru a încerca să întoarcă votul dat de români pe 11 decembrie şi să genereze o criză politică. Ii asigur pe nemțeni ca Sorin Grindeanu merita încrederea noastră și va reprezenta, alaturi de viitorul guvern PSD, un sprijin pentru proiectele de care Neamtul are nevoie>>, a precizat Arsene în urmă cu câteva momente, după ce Cancelaria Prezidenţială a anunţat desemnarea lui Grindeanu.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie a.c., decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituţia României, republicată”, arată Administrația Prezidențială.

2 thoughts on “Arsene, în spatele lui Dragnea şi a noului premier!

  1. E posibil sa plece spre Guvern cineva din Neamt, mai exact din zona Targu Neamt, ca doar acolo-i crema. Poate se infiinteaza un minister al industriei de linguri de lemn si opinci de cauciuc.

Lasă un răspuns