Arsene: Singurul partid de dreapta care are o șansă este ALDE!

arsene1
Președintele Partidului Social Democrat Ionel Arsene a făcut un laudatio Alianței Liberalilior și Democraților, pe care-l cosideră singurul partid de dreapta cu șanse reale.
Singura formațiune politică de dreapta care are o șansă este ALDE, pentru că ei sunt cu adevărat liberali”, a spus liderul PSD Neamț. Afirmația președintelui Consiliului Județean a fost făcută într-o conferință de presă la care au participat toți candidații PSD pentru alegerile parlamentare de duminică.
În timp ce pentru cei de la ALDE a avut cuvinte de laudă, liderul social-democrat n-a ezitat să-i critice atât pe cei din PMP, cât și pe liberali. În acest context, Arsene a răspuns acuzațiilor pe care i le-a adus Cristian Petrescu, de la PMP, potrivit cărora ar condiționa distribuirea fondurilor pentru comune în funcție de voturile aduse PSD-ului.
Acuzele domnului Petrescu sunt chestiuni de campanie. Nu știu foarte bine cine este domnul Petrescu și nu cred că am pierdut nimic. Îl aștept la Târgul de Crăciun să-și facă o poză lângă brad, pentru că sunt convins că după alegeri nu o să-l mai vedem prin județ”, a fost replica lui Arsene.
Cât privește anunțul făcut de liderul PMP de Neamț legat de o posibilă rupere a  majorității din Consiliul Local Piatra Neamț și Consiliul Județean, Ionel Arsene a spus că totul pare să fie o chestiune electorală. „Probabil că domnul Dulamă vrea să mai obțină 10-20 de voturi, de aceea a făcut aceste afirmații. Eu personal nu sunt deloc îngrijorat pe majoritățile politice. De luni încolo, majoritatea politică din Neamț va funcționa la fel”.
Ionel Arsene s-a referit și la Partidul Național Liberal, despre care a afirmat că vine cu un program pe care l-a copiat de la PSD. „Noi am fost singurii care am venit cu un program real de guvernare. Cei de la PNL ne-au copiat și au venit cu un carnețel cu benzi de desene animate”, a mai spus liderul social democrat, în opinia căruia propunerea lui Dacian Cioloș pentru funcția de prim ministru este un afront adus românilor și nemțenilor.

Alex SÎRBU / ADV.

 

 

 

One thought on “Arsene: Singurul partid de dreapta care are o șansă este ALDE!

  1. Recunosc, mai am dunga de pe gat (urma de la traista)semn de taran in traducere libera, nu-mi este rusine cu originea, cum fac unii conducatori ce mascheaza semnul. Deci , de la tara fiind, nu ma las pacalit cu astfel de :,, singurul partid de dreapta este….,, ce dracu, ne sfidati inteligenta ! Nu exista drepta in Romania iar despre stanga, se mai poate vorbi…
    Dati stanga cu dreapta pe sub masa (la vreme de seara) de numa, numa, desigur, pentru binele nostru…
    Are turcul o vorba…

Lasă un răspuns