Arsene şi Chelaru, în loja oficială a acţiunii electorale PSD de la Naţional Arena

psd neamt bucuresti (59)_resize

După ce a stat cam o oră cu cei aproape 1000 de nemţeni care au participat la lansarea candidaturii lui Victor Ponta, preşedintele Ionel Arsene … a dispărut din sectorul respectiv.
După doar câteva minute, misterul dispariţiei s-a lămurit brusc: liderul PSD Neamţ a putut fi văzut pe partea cealaltă a stadionului, la loja oficială. La doar un loc distanţă se afla un alt parlamentar nemţean, senatorul Ioan Chelaru.

psd neamt bucuresti (62)_resizeLa acţiunea de lansare, pe imensa scenă de la Naţional Arena, Victor Ponta a avut-o alături pe soţia sa Daciana Sârbu şi pe vicepremierul Liviu Dragnea, care a făcut şi oficiile de prezentator. În rest, celelalte câteva zeci de persoane de pe scenă au fost tineri şi adolescenţi, îmbrăcaţi sugestiv în tricouri în culorile drapelului de stat. Cei mai importanţi lideri naţionali şi judeţeni au fost invitaţi de către organizatori la tribuna oficială, restul demnitarilor social-democraţi asistând la ac’iune din sectoarele rezervate delegaţiilor judeţene.

Înainte de a pleca din sectorul nemţenilor în loja oficială, deputatul Arsene s-a întreţinut, de-a lungul mai multor reprize, mai ales cu deputatul Ioan Munteanu (şeful de campanie la nivel de Neamţ), dar şi cu senatorul Cadar, cu alţi demnitari nemţeni, cu primari care au participat la eveniment, cu alţi delegaţi.

vestea.net

Lasă un răspuns