Arsene şi-a descoperit vocaţia: COMISAR ANAF, PROCUROR FISCAL, EXPERT ÎN EVIDENŢA POPULAŢIEI

ponta-arsene-dragnea1

Cum am constatat (amuzaţi!) că PSD Neamţ nu a invitat vestea.net la Conferinta de presă de ieri (nu înseamnă că nu am scris despre ce s-a spus acolo!), cum specialistul în imagine („sub acoperire”) al deputatului Arsene a mers la “şeful” şi au pus de un super-mesaj prin care au demolat, distrus, rupt în 9 (în 9, nu în Spitalul 9) presa nealiniată.

Declaraţia integrală a deputatului Arsene o găsiţi aici (uite, trimitem şi câţiva vizitatori celor care ne au grija):

Evident că nu pentru licuricii care tamponează subiectul cu predicatul sau care toarnă cu zel (prin viu grai, prin telefon sau prin sms), ci pentru oamenii normali care ne citesc facem următoarele precizări, strict pe afirmaţiile din linkul de mai sus luate parcă din “noaptea minţii”:

-deputatul Arsene împarte presa (a, nu el, că bărbăteşte, mută decizia pe “secretara de la partid”), în bună şi rea, în serioasă şi neserioasă, în de 5 stele sau insalubră. E dreptul lui la opinie, dar este INCONSECVENT TOTAL! La penultima conferinţă de presă de la PSD Neamţ (cea dinainte de Paşti) a fost invitat şi reprezentantul vestea.net. Şi de “secretara de la partid” şi de el (el, Arsene) personal. Dacă nu îşi aminteşte îi putem furniza dovezile care să-l ajute să-şi recapete memoria.

-partea cu presa şi fiscalizarea aminteşte de un discurs la fel de inteligent al lui Victor Ponta care – mare om, mare caracter! – povestea despre impozitele plătite sau nu de televiziuni, răfuindu-se cu reporterii care aşteptaseră câteva ore o declaraţie după un eveniment. Uite aşa aflăm că şefii de pe la PSD – chiar membri în guvern sau deputaţi – au devenit şi agenţi la fisc! Bravos!

-aia cu “nu este nici măcar locuitor al municipiului” arată care e standardul de atac al şefului PSD Neamţ. Înţelegem că, mai nou, a devenit expert în buletine şi stare civilă. Iarăşi, bravos! Că uneori faci din Dărmăneşti până în centrul municipiului Piatra Neamţ mai mult decât din Zăneşti până în centrul oraşului este o realitate pe care o ştiu toţi şoferii. Iar despre cât stă în Piatra Neamţ sau în judeţ unul sau altul, dacă îşi dă cu părerea Arsene e chiar fain. Care Arsene (nu vorbim de luni până joi cât e la Parlament) nu a dat uneori cu săptămânile prin judeţ. Dar, e bine aşa, să o ţină langa cu astfel de atacuri. Probabil că el şi “specialiştii” lui cred că îl onorează şi ţin de adresa cetăţeanului…

Şi acum să clarificăm cu fiscalitatea:

1.siteul vestea.net este înregistrat pe persoană fizică. Alsolut legal, cu documente, factura, chitanta etc.

2.reclamele plătite (casete publicitare, advertoriale etc) sunt facturate PE FIRME. Cum? Simplu: contract de comodat pentru spaţiu publicitar în care comodantul este proprietarul siteului iar comodatarii sunt firme care au în obiectul de activitate şi publicitatea. Pentru banii încasaţi, firmele respective plătesc taxe, impozite, tva… Înţelegem că asta este durerea supremă a deputatului şi consilierilor lor: să afle pe ce firme se facturează reclama (puţină, deocamdată!, subliniem DEOCAMDATĂ!) din vestea.net? 🙂 🙂 🙂 No problem, o să mai facem încă vreo sută de contracte de comodat, cu firme de publicitate din Neamţ şi din Bucureşti, dacă tot e să se dea temă la inspectorii care percutează la butoane de partid, măcar să fie de lucru.

Din decenţă (chiar dacă unii politicieni nu înţeleg acest cuvânt), vestea.net nu a scris niciun cuvinţel despre afacerile deputatului Arsene şi despre fiscalizarea lor. Oricum, sunt foarte simpatici cei care vorbesc de funie cu spânzuratul în dulap…

Daniel VINCA

Nota Bene:

1.vestea.net are acelaşi statut, de la înfiinţarea sa (iunie 2014). Cum de aproape un an de zile, cât timp Arsene ne-a bombardat cu comunicate pe care le-am şi publicat, acest site nu avea atâtea bube câte remarcă acum?

2.Titlul de mai sus ne-a fost sugerat de un cititor, membru PSD. Mulţumim, apreciem că e un titlu bun şi care reflectă subiectul.

2. Despre sclembericii care cred ei ca fac presă şi confundă publicitatea pe care o încasează cu „taxă de protecţie” nici nu are rost s[ comentăm. Probabil că aşa au învăţat de la interlopii în serviciul cărora s-au aflat. Culmea e că sunt aşa de inteligenţi încât şi-au autodevoalat metodele prin texte postate chiar de ei. În rest, pe fiecare care suntem sau ne dăm jurnalişti ne vor judeca cititorii.

 

One thought on “Arsene şi-a descoperit vocaţia: COMISAR ANAF, PROCUROR FISCAL, EXPERT ÎN EVIDENŢA POPULAŢIEI

  1. Mai Daniele, dai prea multa atentie unora mici-mici de toti. Am intrat pe linkul pus de tine, hai sa fim seriosi, declaratia aia din gura lui Arsene este exact ce spunea la o emisiune marele proprietar de site si ong abonat la finantari pe proiecte la primarie si cejeu. Urla invidia in el dar mai bine sa puna mana pe carte sa invete sa scrie in limba romana

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.