Arsene salută eliberarea condiționată a lui Dragnea!

Ionel Arsene (președintele PSD Neamț, inculpat în două dpsare de corupție) salută eliberarea lui Liviu Dragnea din pușcărie.

„Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, și nu-i lasă la greu pe oamenii buni! Azi, cu ajutorul lui și al justiției române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate și prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat!
Coșmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut!
Mă bucur că de astăzi este alături de familie și de cei dragi, așa cum au fost cu toții cu sufletul, zi de zi, alături de el!”, spune Ionel Arsene.

Tribunalul Giurgiu a decis, joi, definitiv eliberarea condiționată a fostului lider al PSD Liviu Dragnea, din penitenriarul Rahova, după executarea unei fracții din pedeapsa definitivă de trei ani și jumătate de închsioare.

D.V.

3 thoughts on “Arsene salută eliberarea condiționată a lui Dragnea!

  1. Nu amesteca puterea divina cu ,,justitia,, voastra . Prin ce intreprindeti , tu si gasca ta de nemernici , sunteti departe , prea departe de Dumnezeu ! „Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie,(aprox. 24 amanari ?!) Sa-ti fie gura aurita !

  2. Daca taceai,filosof ramaneai…asa,esti doar un alt hot ordinar…..Letcani scrie pe tine,Ciordel….sper sa te vad la Rahova cat mai curand,”iubit” de toti puscariasii de acolo….ca nu meriti clementa deloc. Tu si Carabelea sunteti cele mai mari calamitati din judetul asta.

Lasă un răspuns