Arsene, replică usturătoare: „Dragii mei followers penelişti”

Comunicat de presă

„Am aflat din presa locală că Partidul Național Liberal, prin reprezentanții săi în Consiliul Județean Neamț, au emis o părere despre activitatea mea și a colegilor mei care formăm majoritatea în CJ Neamț.

Cu mare regret constat lipsa oricărui simț al realitații al acestor domni care nici acum nu și-au înțeles menirea de aleși județeni. Înșiruirea de acuzații fără fundament transmisă presei de către Partidul Național Liberal este de departe cea mai penibilă abordare politică ce mi-a fost dat să o întâlnesc vreodată. Mă așteptam, având în vedere statutul domniilor lor, să facă aceste reproșuri în ședințele Consiliului Județean sau în cadrul comisiilor de specialitate din care fac parte, dar așa cum putem cu toții constata de un an de zile, consilierii PNL pur și simplu nu se pot obișnui cu statutul lor și aleg să-și abordeze mandatele intr-un mod absolut pueril.

Grupul consilierilor cu doar o singură inițiativă legislativă în Consiliul Județean Neamț într-un an întreg terfelește munca a zeci de oameni fără nicio reținere în speranța că își pot ascunde lipsa de viziune, nepriceperea și dezinteresul față de treburile județului.

Nu voi ocupa timpul angajaților Consiliului Județean și al meu pentru a demonta acuzațiile aduse ci mă voi prezenta în perioada urmatoare în fața nemțenilor cu un raport de activitate detaliat în care voi arăta rezultatele muncii depuse de mine și echipa mea în acest prim an de mandat.

Cu riscul ca demersul meu să fie greșit înțeles de către o parte din consilierii județeni PNL, le transmit totuși că diferența dintre ironie și desconsiderare este absolut fundamentală, prin urmare le recomand să înceapă munca pentru care au fost aleși și să lase ironia pentru cei care au acces la ea!

Profit de acest prilej pentru a vă invita „dragii mei followers penelisti” și degrabă băgători în seamă sa luați aminte în perioada următoare la prezentare publică a raportului meu de activitate. Vă recomand călduros să aveți o agendă și instrumente de scris pentru a vă lua notițe, în speranța că, poate veți reuși să învățați ceva care să vă folosească, astfel încat să deveniți mai puțin exclusiviști și să aveți mai mult de o inițiativă în următorii ani de mandat”.

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

 

Comentarii Facebook

6 thoughts on “Arsene, replică usturătoare: „Dragii mei followers penelişti”

 1. Cum stam cu „axialul”? Promisiunea ca vom circula pe 06.08.2017, in conditii cat de cat ,ramane valabil?Cand are si Directia tehnica a CJN un punct de vedere” PLAUZIBIL” SI NU GOGOSI CU GEM. ?
  DOMNULE PRESEDINTE, CREDETI CA DUMNEAVOSTRA CONDUCETI SAU ALTII VA CONDUC ?
  MANAGERUL JUETULUI NNU ARE NIMIC DE SPUS?

 2. Arsene,PNL-ul stim ca e praf,insa,PSD-ul e la acelasi nivel.Chiar mai rau.

  Pe fondul mostenirii dezastroase lasate de hotii din PDL-PNL,PSD-ul ce a facut?

  Ce a-ti facut in judetul Neamt?Nimic,este acelasi dezastru lasat de PDL/PNL.

  Drumuri catastrofale spre Harghita,o rusine colosala,spital in paragina,parcari insalubre judetene,mizerie si lipsa de educatie crasa.

  Nu ai unde sa te duci si ce sa faci in acest judet.Ultimul la dezvoltarea turismului.

  NIMIC

  V-ati dovedit impotenti atit la nivel de judet cit si la nivel de tara.

  ZERO BARAT.

  A-ti bagat tara intr-o criza inutila datorita incompetentei crase,a oamenilor de cea mai proasta calitate pe care i-ati promovat si a luptei impotriva statului de drept pentru a putea devaliza aceasta tara fara a raspunde in fata legii.

 3. Cred ca nimeni nu are pretentia ca textul e scris de Arsene. Cat despre acuzele referitoare la un an pierdut din mandat, nu trebuie sa citim ce spun liberalii, ci doar sa ne uitam in jur. Nu s-a facut absolut nimic. Nimic! Cu exceptia unor indivizi dependenti de xanax care au murdarit tot ce au atins si care au tinut presa ocupata, nu putem vorbi de vreo realizare cu adevarat. A, s-au mai finalizat unele lucrari incepute cu ani in urma, dar in acest an nu s-a facut nimic. O spun cu tristete ca judetul nostru devine o zona pe care investitorii o ocolesc, iar cei care mai rezista se gandesc sa pece. Cum ne pleaca si toata forta de munca ce se mai pricepe la cate ceva. Pacat! Toti cei care distrug acest tinut minunat si viitorul generatiilor noi vor plati pe lumea asta. Dumnezeu vede!

 4. D.le Arsene, oare nu stiu nemtenii astia ce ai fost…si ce ai ajuns acum.
  Cei din Tg. Neamt, stiu f bine.
  Cred ca e mai bine sa te duci de unde ai venit.
  RUSINE… in caz ca stii ce e asta ?!

 5. Sa le dam totusi dreptate: au facut o multime de comisii/comitete/consilii de consultare pe mai multe probleme: mediul de afaceri (s-a distrus si ceea ce mai mergea, intrebati-l si de biroul ala unic pt firme care nu mai functioneaza de cateva luni); cultura (au distrus si ceea ce mergea inlocuind oameni cu experienta cu alti indivizi. l-au angajat pe Soroceanu la muzeu – fiul acestei familii apolitice fiind angajat la cabinetul unui parlamentar psd, singura supravietuitoare fiind dna Nastase „care face facturile groase”); educatie (in afara de olimpiadele pe care le organizam pt ca alte judete nu vor sa cheltuie bani pe astfel de evenimente, nimic notabil); turism (un judet care iti ofera pe tava tot ceea ce este necesar pt a atrage turistii si ei nu sunt in stare sa asfalteze un drum ca sa nu-si strice oamenii masinile; organizeaza tot felul de manifestari chicioase ). Are un consilier, analfabet functional (nu intelege ceea ce citeste) – Barbulet parca, ce se pozeaza langa tabloul reprezentandu-l pe Stefan cel Mare, titrand ceva de genul „fiecare cu sabia lui”. Astia nu au nici un pic de limite. Se cred egalii lui Stefan cel Mare. Pai daca asta e Barbulet, Arsene al cui egal mai este? Probabil al lui… Dragnea.

Lasă un răspuns