Arsene, replică de maxim IQ: “L-am bănuit de prea multă inteligenţă pe domnul Chitic!”

arsene

Cum vestea.net pare a suporta un boicot din partea conducerii PSD Neamţ (nefiind invitată la conferinţa de presă de astăzi), suntem obligaţi să lucrăm cu ceea ce găsim.

Din ceea ce a fost făcut public până acum, din această conferinţă de presă (care a sărit din tiparul „de la Crăciun la Paşti”) declaraţia zilei este cea făcută de preşedintele PSD Neamţ, deputatul Ionel Arsene. ”Am greșit că l-am bănuit de prea multă inteligență pe dl. Chitic. Cred că dânsul ar fi fost mai bun să facă publicitate la materiale de construcții. Unde era un pic de asfalt, un utilaj , hop și dl. Chitic cu poze. Atunci am hotărât că trebuie să schimbăm situația (…)”, spune Arsene citat de siteul zch.ro.

A-l face, indirect dar clar, pe primarul interimar al municipiului reşedinţă de judeţ (pe care l-ai şi susţinut, iniţial), “prost” ţine, probabil, şi de IQ, şi de eleganţă, şi de arta politicii, şi de comunicare, şi de educaţie dar şi de multe altele.

Cât priveşte partea a 2-a a declaraţiei, rezultă că şeful PSD Neamţ s-a supărat că primarul Chitic monitoriza şi verifica personal lucrările de reparaţii demarate, odată cu îmbunătăţirea vremii, în Piatra Neamţ. Şi că aceste imagini îi aduceau… imagine primarului interimar! Fix despre interesul cetăţeanului, social şi democrat, e vorba în aceste propoziţii!…

D.V. / foto: arhiva vestea.net

2 thoughts on “Arsene, replică de maxim IQ: “L-am bănuit de prea multă inteligenţă pe domnul Chitic!”

  1. Poate inteleg si social-democratii cat ii face de ras individul asta. Vor fi alegeri si au ocazia sa scape de el, ca parca e repetentul clasei.

  2. Cand isi da cu parerea unul care a facut scoala in papusoi si care sta cu mana in fata sculei la poza despre inteligenta altuia cu care nu se poate compara, chiar ca e maxim. Ce sa zic? Penibil acest sef de la PSD!!!

Comments are closed.