Arsene, RECIDIVĂ în limbaj: „HAITA LIBERALĂ”, „PARTID CARE ŞTIE SĂ LATRE”!

1463061_434342226666473_1992399029_nMesajul politic este tot mai des dus în catacombele primitivismului, duelul de argumente fiind luat de bâta insultei şi a epitetelor cu conotaţie negativă. Un astfel de exemplu îl oferă, din nou, deputatul Ionel Arsene, liderul PSD Neamţ, prin ultimele două comunicate remise presei şi postate şi pe pagina sa de facebook.

Astfel, în primul mesaj (difuzat ieri), adversarii politici de la PNL sunt catalogaţi drept „haita liberală”. Respectivul mesaj era un răspuns la afirmaţia deputatului Mugur Cozmanciuc care spunea că Arsene „are perspective şi veleităţi de baron local”.

Într-un alt comunicat difuzat azi (acum circa o oră), acelaşi Arsene explică şi ce face „haita liberală”: „latră”! Concret, referindu-se la cei din PNL,  şeful PSD Neamţ „comite” sintagma „Pedeliştii vechi şi noi reprezintă doar un partid care ştie să latre”.

Arsene nu este la prima demonstraţie în care, în duelul politic, demonstrează că este un discipol al mai celebrului Marian Vanghelie, un maestru al limbajului de cartier utilizat în mesajul politic.

În urmă cu vreo două luni, tot referindu-se tot la liberali, şeful PSD a recurs la aceleaşi epitete de sorginte zootehnică, etichetându-i pe respectivii drept „gâşte” şi „papagali”. Vezi AICI – Arsene  „Zootehnistul” despre liberali: “Papagali”, “Gâşte”!
Sau, în timp ce se chinuia (fără succes) să-l debarce pe actualul primar interimar, a scos o altă replică din acelaşi „puţ al gândiri”. Vezi AICI – Arsene, replică de maxim IQ: “L-am bănuit de prea multă inteligenţă pe domnul Chitic!”.

Pentru cei interesaţi de astfel de noi mostre de exhibiţionism de limbaj de fermă zoo, prezentăm mai jos, integral, cele două comunicate:

Neamțul a devenit un teren de experimente politice ale celor din PNL. Conducerea interimară a acestui partid este una care nu are vreun căpătâi. Niște politicieni distribuiți de partid doar pentru a le găsi un locșor în marea penelistă. Un asemenea domn parașutat politic, care începe să aibă aere de mare lider județean este și Mugur Cozmanciuc, cel care a fost ani la rândul umbra lui Relu Fenechiu. Un personaj politic controversat și care nu a explicat încă multe dintre pagubele create pe la instituțiile statului, consideră de cuviință să își exprime punctele de vedere cu privire la ‪‎PSD și la persoana mea.
Un mic baron de Iași, mutat la ‪Neamț pentru a nu fi sfâșiat de către haita liberală după condamnarea protectorului său, scoate capul în lume încercând să demonstreze verticalitate politică. Migratorului politic interjudețean, Mugur Cozmanciuc, nu îi pot răspunde decât în modul în care îl caracterizau chiar cei din organizația Iași, din care face parte cu acte în regulă: nu are veleităţi de lider de filială. Și ar trebui să îl întrebe pe colegul său Dangă de la Iași să îi ofere mai multe detalii.
PNL dovedește că nu dă doi bani pe județul Neamț. Impunerea unei marionete, a unui politician reciclat la președinția organizației din Neamț arată cam cât le pasă celor de la conducerea PNL de nemțeni și de binele lor.

Propaganda penelisto-pedelistă a rămas fără principalul subiect de atac la adresa actualei coaliţii de guvernare. Votul prin corespondenţă a trecut luni de plenul Senatului, iar acum va intra în dezbatere la Camera Deputaţilor, apropiindu-ne astfel cu paşi repezi de soluţionarea acestui proiect legislativ important pentru românii din străinătate.
‪PSD a reuşit în 2 săptămâni ceea ce vrednicii liberali-populari nu au reuşit în luni de zile – am redactat şi am înaintat Parlamentului un proiect al votului prin corespondenţă. Frustrarea peneliştilor de sorginte băsistă este evidentă. Au folosit votul românilor din diaspora în scop electoral şi politicianist, însă au fost incapabili să promoveze un proiect pentru aceştia.
PNL a demonstrat, încă o dată, că rămâne un partid al marilor promisiuni şi un adept al discursului demagogic şi populist, fără a face ceva concret pentru români. Pedeliştii vechi şi noi reprezintă doar un partid care ştie să latre, iar când vine vorba de asumat răspunderea fug ca dracul de tămâie.
Cam acesta este PNL-ul de astăzi: un partid al marilor frustrări şi al băsiştilor ascunşi în spatele siglei PNL. În locul celor de la PNL, în special al celor de la ‪Neamţ, aş avea o jenă să ies public şi să atac o coaliţie care a reuşit să facă multe lucruri bune pentru români.

V.N.

arsene haite

 

One thought on “Arsene, RECIDIVĂ în limbaj: „HAITA LIBERALĂ”, „PARTID CARE ŞTIE SĂ LATRE”!

  1. Domnul Arsene mai bine ar renunta la comunicatele astea seci trimise presei si s-ar adresa oamenilor. Ar avea mai mult de castigat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.