Arsene, președintele CJ: Voi cere demiterea tuturor celor vinovați de situația de la Troleibuzul!

În urmă cu puțin timp, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a avut o intervenție publică în care a criticat, în termeni foarte duri, situația creată pe marginea contractelor de atribuire a traseelor către Troleibuzul, societate aflată în subordinea instituției pe care o conduce.
Voi cerceta în amănunt informațiile apărute în presă și, dacă acestea se confirmă, voi cere demiterea tuturor vinovaților, indiferent cine sunt ei și din care parte vin. Deocamdată nu știu exact care este situația, însă dacă lucrurile se prezintă, într-adevăr, așa, înseamnă că există cineva care a făcut un fals acolo”, a precizat președintele CJ Neamț.
Bomba a explodat în urmă cu câteva ore, când directorul ADI Urbtrans, Adrian Grigoraș a acuzat că au apărut modificări extrem de importante în forma contractului de atribuire a traseelor pe care ADI Urbtrans le-a dat către Troleibuzul. Practic, directorului ADI Urbtrans i s-au băgat la semnat un contract modificat față de prevederile votate în AGA și în Consiliile locale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară.
De altfel, președintele CJ Neamț spune că a încercat să ia legătura cu toți factorii de conducere ai SC Troleibuzul, însă nu a putut da de nimeni. „Deodată s-au îmbolnăvit toți, sunt în concediu medical! Așa ceva este inadmisibil. Am încercat să-i contactez telefonic, însă nu mi-a răspuns nimeni! Nu voi tolera așa ceva, câtă vreme sunt în fruntea Consiliului Județean Neamț. Cei care se fac vinovați suporta rigorile legii”, a încheiat Ionel Arsene.

Alex SÎRBU

 

2 thoughts on “Arsene, președintele CJ: Voi cere demiterea tuturor celor vinovați de situația de la Troleibuzul!

  1. DOMNULE PRESEDINTE A FOST IMENS DE CORECT !!! FELICITARI! DAR SA VEDEM SI ECONEAMT ( modul in care se va prelua gunoiul de la polulatie…….) Si o intrebare ” S-a finalizat proiectul MAJOR de reabilitare ……. apa potabila pe bazinul ROZNOV ( ceea ce intereseaza comunele adiacente? S-a semnat receptia? S-AU RACORDAT LA UTILITATILE REALIZATE PRIN PROIECT BENEFICIARII???? DUPA CATE STIU DIN DISCUTII ” VERBALE ” CEL putin in Savinesti , NIMENI , NIMENI, NIMENI, NU, NU, NU !!!! este racordat la Noua retea!!! De la APA SERV , societate care are ” afisat” la intrarea in institutie un ” boc” de peturi care sa ne arate CE? ????? Raspuns!!! A FOST REALIZATA O INVESTITIE, A FOST RECEPTIONATA???? DAR PENTRU CE BENEFICIARI? Directori de la APA SERV= Troleibusul SA !!!
    FELICTARI!!!!!!!!!!!!!! Domunle PRESEDINTE , IONEL ARSENE!!!!!!!! Devoalatii pe TOTI!!!!!!!

  2. Do-nle presedinte de CJ ai facut un efort prea mare ,meriti o vacanta prelungita,in china eventual?

Lasă un răspuns