Arsene: Poliția să-și facă treaba!


Acesta este mesajul pe care l-a transmis astăzi președintele Consiliului Județean, în conferința de presă organizată după încheierea ședinței extraordinare a plenului. Îndemnul lui Ionel Arsene vine pe fondul investițiilor de amploare ce ar urma să schimbe aspectul tuturor drumurilor din județ, ca urmare a proiectelor ce au trecut astăzi de forul legislativ județean.
Vreau să propun Inspectoratului Județean de Poliție un parteneriat pentru introducerea limitatoarelor de greutate pe toate drumurile județene. Vreau să reconstruim aceste drumuri, dar odată reconstruite trebuie să le și păstrăm. Cred că cei care își mai permit să traverseze județul cu tonaj peste limita maximă admisă vor plăti, pentru că Poliția trebuie să-și facă treaba”, a punctat liderul CJ Neamț.
Declarația lui Ionel Arsene are la bază faptul că în următorii ani în infrastructura rutieră din județ ar urma să ajungă sume foarte mari, dacă OK-ul dat în unanimitate de consilierii județeni va primi aprobarea Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, care ar urma să finanțeze aceste lucrări.
La conferința de presă au luat parte și cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean, Laurențiu Dulamă și Ion Asaftei

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns