Arsene: „PNL a crescut taxele, PSD a redus taxele!”

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț analizează, în antiteză, regimul fiscal din România din actuala guvernare versus perioadele în care România a fost condusă de PNL/PDL.

„Trebuie să spunem lucrurilor pe nume: PSD a pus în practică cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani. Orice ar spune opozanții, cifrele nu mint. 
Iar pentru noi, faptele vorbesc!
Sper că românii nu uită: guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile.
Guvernare PSD s-a remarcat prin reducerea taxelor și stimularea economiei.
Astfel, PSD a readus TVA la 19%, iar anul trecut a redus TVA la doar 5% în domeniul turismului. De asemenea, peste 90% dintre firmele românești beneficiază azi de cel mai bun regim fiscal din istoria recentă a României: doar 1% din cifra de afaceri!”, spune Arsene.

Liderul PSD Neamț amintește și de desființarea unor taxe dar și de relaxarea sistemului fiscal pentru români, inclusiv pentru pensionari: „Tot PSD a eliminat 102 taxe care vizau în mod direct populația, respectiv taxa radio-TV, taxa pentru înmatriculare auto, taxele pentru schimbarea sau înnoirea buletinului, pașaportului etc.
Sunt fapte, nu vorbe! Și înseamnă mai mulți bani în buzunare pentru români, care încep în sfârșit să se bucure de viață: călătoresc, fac mici investiții în gospodării, sunt mai optimiști. Obiectivul nostru asumat în 2016 a fost unul singur – să le facem românilor viața mai bună! Reușim zi de zi.
Guvernul lucrează pentru toate categoriile sociale. PSD a scutit toți pensionarii de plata contribuțiilor sociale, iar pe cei cu pensii mai mici de 2.000 lei i-a scutit și de plata impozitului”.

Ad.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Arsene: „PNL a crescut taxele, PSD a redus taxele!”

  1. Asa este unii au luat , voi ati dat, dar gata nu o mai lalaiti atata , nu tinem pasul cu scumpirile ! Daca nu ai avea carburant la discretie, peste o tona, lunar si ai alimenta din buzunarul tau, poate ai avea ciocul mai inchis. Nu stii ce inseamna sa intretii o masina , te doare in cot navetistule, de necazurile noastre, ne rupem masinile din cauza incompetentei tale si ale cozilor de topor ce te slujesc si multe ,multe altele…..

  2. Un dezastru economic, social si politic este rezultatul a 2,5 ani de guvernare iresponsabila ! PSD-ul a reusit sa elibereze puscariasii si sa-l scape pe infractorul sef de puscarie. Dar roata se intoarce. Nimeni nu scapa de pedeapsa meritata.

Lasă un răspuns