Arsene, plastic şi optimist după eşecul PSD la alegeri: „E o vânătaie, nu un tatuaj!”


Ionel Arsene, şeful PSD Neamţ consideră că partidul are puterea şi resursele să-şi revină din înfrângerea încasată. Într-un limbaj în care face recurs la o comparaţie plastică, Arsene punctează că eşecul respectiv nu este ca un tatuaj permanent ci este un fel de vânătaie care va trece repede.

<<Partidul Social Democrat este și va rămâne cel mai puternic partid din România. A ieșit mereu mai puternic din orice situație, chiar dacă miile de analiști îi cântau prohodul. Nu vă grăbiți! Îi asigur pe toți colegii din PSD Neamț – și nu numai – că nu mor caii când vor câinii! Că eșecul, cum bine spunea cineva, e o vânătaie, nu un tatuaj!
Avem treabă!>>, spune Arsene.

Şeful PSD Neamţ punctează în acelaşi mesaj şi anumite decizii guvernamentale pe care le consideră neavenite: <<În timp ce toate reflectoarele sunt pe clarificările interne ale PSD, guvernul incompetent Orban – Iohannis sapă la temelia țării și se împrumută cu 37.000 de euro pe minut! Asta trebuie să vă preocupe, pentru că avem toți de suferit, nu ce face PSD! Gașca Orban – Cîțu – Iohannis lovește în Educație, Agricultură, Transporturi și toată lumea comentează despre poze cu Teodorovici sau Fifor! Nu e-n regulă!>>. 

D.V.

One thought on “Arsene, plastic şi optimist după eşecul PSD la alegeri: „E o vânătaie, nu un tatuaj!”

  1. Vezi sa nu primesti si alte vanatai, paralele, echidistante, verticale.

Lasă un răspuns