Arsene, pe scena mitingului PSD de la Iași! „Patria înseamnă pace!”

Aproape 10.000 de membri și simpatizanți PSD din Neamț au fost ieri la mitingul de Iași dedicat și Zilei Independenței României dar și Zilei Europei. Ca de obicei, Ionel Arsene, președintele PSD Neamț a fost pe scenă, în prim-plan, chiar lângă Liviu Dragnea.

„Am simțit ieri o emoție și o bucurie fără seamăn! Am fost zeci de mii de oameni în Piața Unirii din Iași pentru a sărbători Ziua Independenței României. Dar și Ziua Europei.
Eu, personal, am avut mai multe motive de bucurie: am avut alături aproape zece mii de nemțeni, de care sunt extrem de mândru și cărora le mulțumesc!
Ne-am întâlnit cu toții cu echipa de candidați pentru Parlamentul European. Sunt determinați, entuziaști și gata de lucru! Avem doi candidați la alegerile europarlamentare din zona Moldovei – fostul președinte al Consiliului Județean Bacău, Dragoș Benea, și doctorul Tudor Ciuhodaru de la Iași. Vor fi doi eurodeputați de nota 10! Toți candidații noștri sunt buni profesioniști și buni români”, spune preledintele PSD Neamț.

Ionel Arsene face în continuare apel la conciliere națională, la unitate: „Privind la mulțimea din Piață, am simțit România adevărată. Oameni care muncesc și care știu ce este patriotismul. România adevărată e pozitivă și construiește, nu dărâmă. România adevărată nu dezbină. Liviu Dragnea a definit cel mai bine acest lucru: patria înseamnă pace”.

 

Ad.V.

 

 

2 thoughts on “Arsene, pe scena mitingului PSD de la Iași! „Patria înseamnă pace!”

  1. Nu am vazut nici macar un om care sa fie muncitor angajat la privat. Ca pe 9 mai lumea era la munca. Cei care se agitau pe acolo erau doar niste asistati sociali sau luati cu japca. Au recunoscut si ei.Plus penibilul de Rotaru…cum naiba am votat noi asa ceva??? Chiar,cine a platit toata sarada aia? Din bani publici,cumva,tov Arsene?

Lasă un răspuns