Arsene, ordin de zi pentru managerii din turism: „Să aşezăm Neamţul pe harta turistică a României!”

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, invită reprezentanții tour-operatorilor, agențiilor de turism și proprietarii spațiilor de cazare care își desfășoară activitatea în județul Neamț, să depună CV și scrisoare de intenție, până pe data de 14 iulie 2017, inclusiv, la Registratura Consiliului Județean Neamț, pentru a intra în etapa de selecție, în vederea constituirii Consiliului Consultativ în domeniul Turismului, anunţă un comunicat de presă remis de CJ.

„Șansa Neamțului de a se dezvolta depinde și de cum vom reuși să atragem turiștii în zona noastră! Natura ne ajută, ospitalitatea specifică moldovenilor ne este caracteristică de bază, tot ce mai trebuie să facem este să ne unim forțele – mediul public și privat, pentru a convinge și mai mulți turiști să vină în Neamț! Este țelul meu, ca președinte al Consiliului Județean, să reușesc să așez Neamțul pe harta turistică a României! Sunt convins că împreună cu toți cei implicați în dezvoltarea turismului vom duce la îndeplinire acest obiectiv! Pentru asta, fac apel și îi aștept pe toți cei interesați ca și mine de dezvoltarea turismului nemțean să depună CV și scrisoare de intenție la Registratura CJ, pentru a constitui Consiliul Consultativ în domeniul Turismului! Frumusețile județului, obiectivele turistice, tradițiile, datinile și obiceiurile așteaptă să fie descoperite, apreciate, făcute cunoscute lumii întregi!“, a precizat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

V.N.

 

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Arsene, ordin de zi pentru managerii din turism: „Să aşezăm Neamţul pe harta turistică a României!”

  1. De fiscalitate excesivă, de aberații legislative, ați auzit? De venituri (dar nu la bugetari!) ați auzit? De nivelul de trai scăzut ați auzit? Domnilor politicieni, rezolvați aceste probleme și după facem comiții și comitete!!

  2. Arsene, du-te in Bucovina sa vezi cum se face.Observa soselele, curatenia…Iti platesc eu drumul.

  3. Eu zic Arsene sa mai aduci in administratia nemteana citiva din oamenii lui Pinalti care au distrus cu hotii colosale acest oras.

    Hai ca poti.

Lasă un răspuns