Arsene, o nouă vizită de lucru la Spital! A revenit la muncă şi directorul Negelschi!

Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ a făcut ieri o nouă vizită de lucru la Spitalul Judeţean Neamţ. De data asta, printre cei care l-au întâmpinat a fost şi directorul interimar Liviu Negelschi care la precedenta vizită nu se afla în spital, fiind „în concediu”, după cum l-a scuzat atunci şeful administraţiei judeţene.

<<Am facut o noua vizita la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt pentru o discutie cu antreprenorul care executa lucrarea de reabilitare a Sectiei Pediatrie.
Am promisiunea ferma a acestuia ca primul corp de cladire, in care functioneaza primirea urgente si triajul va fi dat in folosinta in termen de o luna de zile, al doilea tronson pana la finalul lunii octombrie a acestui an iar intreaga lucrare, incluzand al treilea corp de cladire si partea de amenajari exterioare in primele luni ale anului viitor>>, a precizat Arsene.

Nu doar Pediatria a fost pe agenda incursiunii şefului CJ. Arsene a făcut apoi referire şi la alte probleme ale unităţii sanitare, mai ales legate de spaţiile alocate unor activităţi: <<Am avut de asemenea o discutie cu medicii din Sectia Psihiatrie si conducerea spitalului pentru construirea unui corp de cladire nou care ar urma sa deserveasca specialitatea psihiatrie infantila sau sa mutam intreaga sectie in spitalul vechi dupa reabilitarea acestuia, astfel incat sa decongestionam traficul din sectie si sa imbunatatim activitatea de aici.
Am vazut astazi in cadrul vizitei si variantele pe care unitatea medicala le are disponibile pentru a le pune la dispozitia comisiei de expertiza a Casei Judetene de Pensii, astfel incat cei care apeleaza la aceasta comisie sa aiba parte de tot confortul>>

Preşedintele CJ Neamţ a afirmat din nou că va reuşit să determine îmbunătăţirea serviciilor medicale: <<Spitalul Judetean de Urgenta si sistemul de sanatate din Neamt sunt o prioritate pentru mine si vor avea toata atentia mea indiferent de functiile publice pe care le voi ocupa. Le-am promis nemtenilor ca se vor putea trata aici acasa, la Neamt, si ma voi tine de cuvant!>>.

D.V.

Lasă un răspuns