Arsene: „Nu plecăm, domnule Iohannis!”

<<NU PLECĂM, DOMNULE IOHANNIS!>>, asta îi transmite președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, lui Klaus Iohannis, candidatul PNL intrat în turul doi al alegerilor prezidențiale cu Viorica Dăncilă, favorita social-democraților.

<<România este a tuturor Românilor, așa cum ar trebui să fie și președintele!
Nu puteți să ne împărțiți în buni și răi, în competenți și incompetenți, în credincioși ortodocși și atei!
În această campanie ați arătat tot ce poate fi mai urât în lupta politică. Ați sădit ură, dezbinare și dispreț! Ați încercat cu disperare să ne divizați.
Ați uitat să fiți mediator, ați uitat de Basarabia, ați uitat de români. Cinci ani de fiere, asta ne-ați oferit. Iar în ultimele două săptămâni ați ridicat ura la rang de politică de stat. Nu se mai poate așa!>>, îi reproșează Arsene lui Iohannis.

Președintele PSD Neamț amintește de războiul declarat de Președintele României celor din PSD care, la rândul lor, au în spate tot voturile românilor: <<Spuneți mereu că sunteți în război cu PSD. Dar PSD a fost votat de o parte a românilor. Sunteți singurul președinte din lume care urăște o parte a propriului popor!
Nu plecăm nicăieri, domnule Iohannis! România nu vă aparține!
Pe 24 noiembrie, vom veni și noi la vot! Veți vedea că vorba din popor „Cine seamănă vânt, culege furtună!” se adeverește!>>.

V.N.

One thought on “Arsene: „Nu plecăm, domnule Iohannis!”

  1. Ar fi ideal să plece toţi, pentru că toți sunt comunişti. Atât cei din psd cât şi ăia din pnl, usr sau mai ştiu eu ce găşti. Toți trăiesc din bani publici, au afaceri cu statul. E cea mai pură formă de comunism.
    Iar Johannis, cu despărțirea turmei în două, arată cât este de înapoiat mintal/retardat. Gândire retrogradă de primată abia coborâtă din copac.

Lasă un răspuns