Arsene nu e de acord cu Harbuz care spunea că “e de-a dreptul penibil” să cumperi like-uri pe facebook

arsene-like-cumparat-1

Sunt în acelaşi partid, în aceeaşi filială judeţeană chiar, dar au păreri total diferite despre subiectul “promovări plătite pe facebook”. În timp deputatul din Colegiul 3 Neamţ declara nu de mult că e un procedeu de toată jena (vezi articolul Like-urile cumpărate pe facebook? “Este de-a dreptul penibil”, spune deputatul Harbuz. Cum vor reacţiona Ponta, Iohannis, Arsene?), şeful organizaţiei judeţene PSD Neamţ se declară un fan al banilor plătiţi la facebook pentru a transmite mesajele de laudă la adresa Guvernului către cât mai mulţi cetăţeni.

Cum vestea.net a făcut anterior referirea la Arsene ca fiind unul din utilizatorii practicii „bani pentru likeuri”, i-am solicitat acestuia un punct de vedere cu privire la poziţia tranşantă exprimată de Harbuz: “Buna ziua domnule deputat Arsene,
Va solicit un punct de vedere, o reactie – evident, daca doriti – la acuza facuta de colegul dvs de partid, dl deputat Liviu Harbuz, cum ca practica promovarii mesajelor facebook cumparate (spnsorizate) este una <<penibila>>, dvs fiind unul din cei care utilizati o astfel de metoda.
Va atasez articolul cu acest punct de vedere exprimat, confirmat si explicat de colegul dvs Liviu Harbuz”
.

După trei zile, am primit punctul de vedere al deputatului Ionel Arsene, pe care îl puteţi vedea integral: “In ceea ce priveste declaratiile lui Liviu Harbuz, respect dreptul la opinie al tuturor colegilor mei. Insa, contrar afirmatiilor sale, eu consider ca este de datoria mea, ca om politic si reprezentant in Parlament al nemtenilor, sa informez cetatenii in privinta activitatii mele, dar si in privinta unor evenimente foarte relevante pentru ei. De exemplu, in prima jumatate a lunii aprilie, in doua randuri, prin postari sponsorizate am informat cetatenii despre oportunitati prin care tinerii pot obtine slujbe (programul Comisiei Europene „Garantii pentru tineri”, prin care 400.000 de tineri vor primi consiliere si subventii pentru a se putea angaja), dar si despre finantari din bani europeni de care au nevoie agricultorii si fermierii din judetul Neamt. De asemenea, mi-am aratat sustinerea, in mesajele transmise pe Facebook, pentru acele initiative care pot imbunatati viata cetatenilor pe care ii reprezint. Este vorba despre reducerea TVA la alimente si la apa de consum, despre care am vorbit in cursul lunii aprilie. Voi continua sa fac acest lucru de fiecare data cand vor exista informatii de care nemtenii au nevoie. Acesta trebuie sa fie rolul unui parlamentar. Sa fie aproape de toti cetatenii din comunitatea sa si sa caute intotdeauna acele initiative sau proiecte care sa le imbunatateasca viata celor pe care ii reprezinta.

Nu in ultimul rand, ca membru si presedinte de organizatie social-democrata cred ca este important pentru viitorul PSD sa facem eforturi pentru a avea o cat mai buna comunicare cu electoratul nostru. Iar acest lucru nu este posibil daca nu intelegem sa folosim cat mai eficient platforme de socializare asa cum este Facebook. Ionel Arsene, presedinte PSD Neamt”.

Aşa că nu trebuie să vă miraţi dacă, atunci când staţi pe facebook, vă apar cu obstinaţie mesajele deputatului Ionel Arsene sub numele căruia este menţiunea “sponsorizat”. Este ştampila care arată că respectivul a plătit bani pentru a vă informa, culturaliza şi a vă ţine la curent cu măreţele realizări ale Guvernului Ponta, cel care, zi de zi, lucrează pentru creşterea nivelului de trai al românilor. Vii aplauze!

Daniel VINCA

 

 

Lasă un răspuns