Arsene, negociator între Dragnea şi Grindeanu

Ionel Arsene (preşedintele PSD Neamţ şi al CJ Neamţ) a jucat duminică seara rolul de negociator între cele două tabere din PSD, ca trimis al lui Liviu Dragnea la întâlnirea cu binomul Sorin Grindeanu – Liviu Ponta, anunţă dcnews.ro, site de ştiri apropiat PSD.

Ponta a confirmat luni seara, la un post central tv, întâlnirea respective, fără a nominaliza care au fost emisarii lui Dragnea.

<<Duminică noaptea au avut loc o negociere între tabăra lui Liviu Dragnea și Victor Ponta-Sorin Grindeanu, potrivit unor surse din interiorul PSD.
Din partea lui Liviu Dragnea, la întâlnire au participat Ion Arsene, Mihai Tudose și Marcel Ciolacu. De cealaltă parte au fost prezenți Sorin Grindeanu și Victor Ponta. Discuțiile au vizat o posibilă înțelegere înainte de moțiune, care să salveze guvernarea PSD. Liviu Dragnea i-a oferit lui Sorin Grindeanu funcția de vicepremier, dacă demisionează, dar și un minister în noul guvern PSD. 
De asemenea, lui Victor Ponta i s-a propus alegerea oricărui minister greu, în vreme ce tabăra Grindeanu-Ponta ar mai obține în noul guvern și cinci portofolii de miniștri>>, a anunţat dcnews.ro.

<<În cazul în care premierul Grindeanu ar demisiona, moțiunea nu ar mai fi necesară. PSD ar putea invoca restabilirea echilibrului intern, solicitând nominalizarea unui nou premier, conform votului din noiembrie 2016.
Sorin Grindeanu a refuzat spunând că este în momentul de față premierul României, astfel că nu s-a putut ajunge la un acord. Victor Ponta a susținut, la rândul său, că nu dorește să facă parte din niciun Executiv, ci doar a intervenit punctual, într-o situație de criză>>, a precizat aceeaşi sursă.

Cititi si: E oficial! Arsene şi PSD Neamţ, pro-Dragnea, anti-Grindeanu!  
Arsene, în spatele lui Dragnea şi a noului premier!

Ponta a confirmat, la România TV, discuţiile respective: <<A fost o discuţie aseară între noi şi unii colegi de-ai noştri. Ne-au propus funcţii de miniştri. Le-am spus că nu asta e problema. Nu aţi înţeles nimic. La un moment dat o să vă daţi toţi afară din partid. A spus Grindeanu că nu doar el e vinovat. A spus că trebuie să răspundă amândoi. Şi el şi Dragnea>>.

Fotografia de la începutul acestui articol este o imagine (captură tv) de la anunţarea nominalizării lui Sorin Grindreanu drept premier, de către Liviu Dragnea, moment în care liderul PSD Neamţ era plasat parcă strategic, în spatele lor.

Arsene nu a dat, până acum, niciun mesaj cu privire la statutul de moderator pe care l-ar fi avut între cele două tabere. De la începutul crizei, singurul mesaj al lui Arsene a fost semnarea, alături de alţi 40 de lideri de organizaţii judeţene PSD a apelului în care îşi anunţă susţinerea pentru linia Dragnea.

Cititi si: E oficial! Arsene şi PSD Neamţ, pro-Dragnea, anti-Grindeanu!  
Arsene, în spatele lui Dragnea şi a noului premier!

D.VINCA

2 thoughts on “Arsene, negociator între Dragnea şi Grindeanu

  1. nu este nimic pozitiv ca arsene a participat la negocieri.intre doi sarlatani musai trebuia sa apara si arsene.daca tot este asa valoros de ce nu obtine de la sarlatani o investitie mai acatarii si nu peteceli bugetare.dragnea nu da doi bani pe arsene insa acesta are obligatia sa fie papusarul lui dragnea si grindeanu.mai era un cozmanciuc mare negociator liberal care se lauda cu autostrada iasi-tg.mures.a mai auzit cineva de vre-o fapta din partea acestui individ care s-a dat cu busoi.de aceea pe mine nu ma incanta cu nimic cand vad papusari ci apare regretul ca m-am nascut in aceasta zona.maine poimaine merge la negocieri si fostul primar de dragomiresti.alt papusar.

  2. Constantin, nu ai ce sa ceri, daca urmaresti si celelalte articole de pe site-ul ziarului vei intelege cui se tine partea aici…

Lasă un răspuns