Arsene n-a găsit gândaci dar constructorul i-a dat vestea proastă: Lucrarea de la Pediatrie va fi gata la anul!

Speranţele preşedintelui CJ Neamţ, Ionel Arsene ca reabilitarea Secţiei Pediatrie să fie gata în câteva luni au fost năruite acum câteva minute de reprezentantul constructorului care a spus franc: „La începutul anului viitor!”. Răspunsul constructorului a venit atunci când Arsene a cerut un termen „realist”. Iritat vizibil – mai ales că anterior i se promisese că echipele vor fi suplimentate şi de aceea anunţase termene optimiste – Arsene a întrebat care e termenul de finalizare, din contract şi răspunsul a fost din nou sec: „Luna mai, anul viitor”.

Anunţându-şi speranţa ca măcar corpul mare la care se lucrează acum să fie gata în câteva luni şi astfel să permită o altă amplasare a pacienţilor, Arsene nu a putut apoi decât să se mire în timp ce mergea cu jurnaliştii către maşini după vizita inopinată de azi: „Alţi constructori se plâng că le e afectat ritmul lucrărilor de lipsa banilor. Noi, beneficiarul, avem banii dar… constructorul”.

Tot stupoare s-a citit pe faţa şefului de la CJ şi atunci când acelaşi reprezentant al constructorului a invocat nişte hopuri de la proiectant. „De când sunt aceste probleme?”, a întrebat Arsene şi răspunsul a fost la fel de elocvent, făcând trimitere la începutul anului. „Şi eu de ce aflu abia acum? Păi haidem să ne întâlnim toţi, şi constructor, şi proiectant şi noi cei de la CJ şi s-ă deblocăm situaţia. Nu vreţi să vă ajut să găsim o formulă de rezolvare?”, a întrebat Arsene, dând impresia că face eforturi să rămână calm la replicile celui din faţa sa care părea că poate juca cu succes în filmul „Nemuritor şi rece…”.

Vizita de acum o oră de la spital, anunţată de CJ doar presei, a fost generată de un nou articol apărut în presa locală în care erau redate declaraţii ale părinţilor care vorbeau despre probleme în Pediatri (muşte moarte, gândaci, mobilier ruginit etc) – vezi AICI SJN NEAMȚ (VIDEO)- LA PEDIATRIE S-A REVIZUIT, DAR NU S-A SCHIMBAT…

Azi, în timpul vizitei preşedintelui CJ şi a reprezentanţilor presei nu erau gândaci la vedere.

D.VINCA

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Arsene n-a găsit gândaci dar constructorul i-a dat vestea proastă: Lucrarea de la Pediatrie va fi gata la anul!

  1. Normal,tupeul e pe baza de „parandarat”.Restul…..o roaba si doua lopeti,un „meserias”si restul muhaele.

Lasă un răspuns