Arsene: „Modernizăm axialul!” (P)

Lucrările de modernizare a Axialului (drumul judeţean dintre Izvorul Muntelui şi Durău) sunt în plină execuţie, după cum anunţă Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

<<Am efectuat o vizită de lucru pe drumul județean DJ 155F, cunoscut sub denumirea de Axial, pentru a vedea evoluția proiectului prin care se repară acest traseu, pe care s-a turnat prima dată asfalt în urmă cu 40 de ani și s-a mai reparat după alți circa 20. Din 1998 drumul a fost închis circulației, în ciuda faptului că este de o importanță vitală pentru turismul și economia județului Neamț!
Este o lucrare complexă, ce se întinde pe o lungime de 20 de kilometri, mult cerută de către nemțeni. Echipele de lucru intervin acum la nivelul structurii drumului și la zidurile de sprijin.
Sunt mulțumit de cum evoluează proiectul prin care reușim să asigurăm un drum ca-n palmă, pentru toți cei care vor să ajungă pe Valea Muntelui>>, declară Ionel Arsene.

Valoarea acestei investiții este de 48.342.915 lei, banii fiind asigurați prin Planul Național de Dezvoltare Locală.

Ad.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Arsene: „Modernizăm axialul!” (P)

  1. Foarte bine ca modernizati axialul, da, modernizati printre picaturi si str. Izvoare iar daca nu este prea mult, in continuare spre Margineni, ca iar este, ,bombardat,, traseul ! Reamintesc din promisiunile facute votantilor, cam acum 3-4 ani,
    , reabilitam traseul de mai sus, daca nu in toamna asta, la primavara devreme sigur !,,
    Poate ia cineva initiativa sa toaleteze de cate ori e nevoie, marginile soselei de balarii pt. ca sunt veritabile capcane pt. conducatorii auto si e un peisaj urat pt. cei ce vor veni sa le dam voturile (daca ne va lasa covidul)

Lasă un răspuns