Arsene, mesaj anti-protestatari, cu PLAGIAT GROSOLAN de la Radu Herjeu

Ionel Arsene, liderul PSD Neamţ a postat ieri pe facebook un mesaj dur împotriva protestatarilor şi adversarilor politici în care fraza de forţă, din finalul textului, este un plagiat grosolan după după un mesaj al scriitorului şi jurnalistului Radu Herjeu.

<<P. S. Dar votul, votul ăla cinstit, v-ați gândit să-l folosiți?>> – scria Arsene acum vreo 20 de ore. (sâmbătă după-amiaza)

<<Dar votul, votul ăla popular și cinstit, când îl vor folosi?>> – scria Radu Herjeu, cu vreo 12 ore înainte de Arsene… (vineri noaptea, după protestele cu incidente)

Cum nu credem că s-a inspirat – în avans, cu anticipaţie! – scriitorul de la politician, este clar că fraza folosită de Arsene se înscrie în rândul practicilor „doctorilor politicieni”.

Mai jos, mesajele integrale ale celor doi:

Ionel Arsene – Am trăit ieri mult trâmbițata revoluție “morală” ai cărei protagoniști nu s-au mai putut abține și prin urmare i-am putut constata cu toții adevarata față, cea politică.
Niște oameni politici închipuiți, frustrați că nu pot accede la conducerea României prin vot democratic, au folosit fără scrupule o noua categorie socială de români, pe cei din diaspora, așa cum acum câteva luni de zile i-au folosit pe “tinerii frumoși și liberi” pentru a-și îndeplini ambițiile politice, dintre care cea mai importantă, aceea de-a avea “guvernul lor”.
Solicitările de deschidere de dosare penale la adresa Jandarmeriei Romane nu au alt scop decât acela de a intimida jandarmii, ca aceștia sa nu își mai facă datoria, și astfel să le permită îndeplinirea obiectivului ratat ieri!
Dar România nu se conduce așa!
România pe care toți ne-o dorim se construiește și se conduce fără false eroisme şi, mai ales, fără isterie. Nu cu violență și nu cu dezbinare.
P. S. Dar votul, votul ăla cinstit, v-ați gândit să-l folosiți?

Radu Herjeu – Bun, și-acum, după această nouă ”reușită”, ce urmează?
Pe tinerii frumoși și liberi i-au folosit, pe oengiști și corporatiști i-au folosit, pe politicienii de opoziție, inventați peste noapte, pe ”intelectuali”, pe artiști, pe diasporezi i-au folosit!
Dar votul, votul ăla popular și cinstit, când îl vor folosi?
#Poate_incercati_si_cu_democratie>>>>

Probabil că la o analiză mai amănunţită ar rezulta că si alte fraze sau idei sunt luate cu copy-paste de Arsene din alte scrieri sau articole. Nu ar fi prima dată, când se întâmplă asta…
Dar la cât fură politicienii în ţara asta, ce mai contează acolo nişte fraze, nu?

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “Arsene, mesaj anti-protestatari, cu PLAGIAT GROSOLAN de la Radu Herjeu

  1. Sosetel,iar ai deschis gurita aia? Nu mai gasesti nici o eleva de liceu pe care sa o duci la pensiune sa ii explici cum ai tu grija de locuitorii acestui frumos judet? Eventual una minora…. oamenii din piata,spre deosebire de tine,muncesc. Nu stau cu mana intinsa . NU iti e rusine????

Lasă un răspuns