Arsene, limbaj incalificabil la Centenarul Marii Uniri: „M*IA CARE UNEŞTE”

Mesajul transmis acum câteva ore de Ionel Arsene – preşedintele PSD Neamţ şi preşedintele CJ Neamţ – duce discursul public al unui lider politic într-o zonă incalificabilă şi incredibilă.
„(…) nu vreţi să vă m*iţi între voi” şi „m*ia care uneşte” – acestea sunt doar două din expresiile folosite de Arsene în postarea pe care a pus-o şi pe contul dar şi pe pagina lui de facebook, în seara zilei de luni, undeva pe la ora 21.

Cenzura din citatele de mai sus este aplicată de Vestea, Arsene scriind expresiile respective neaoş, fără perdea exact ca şi #rezistenţii pe care postacii PSD îi numeau, pentru acest limbaj, drept „derbedei”, „needucaţi” etc.

Ambele postări – şi de pe cont şi de pe pagină – au sub 100 de likeuri fiecare, majoritatea reacţiilor fiind de la activişti, postaci PSD sau conturi fake. Dar, printre acestea, sunt şi câteva de la doamne sau domnişoare membre sau simpatizante PSD care în urmă cu câteva zile se declarau şi ele oripilate de folosirea în spaţiul public a cuvântului care are şi înţeles de „sex oral”.

Virulenţa şi agresivitatea extremă din mesajul acestui lider PSD (considerat ca fiind şi un apropiat al liderului naţional Liviu Dragnea) denotă fie o aroganţă şi o autosuficienţă de cotă maximă fie o reacţie de disperare care ar putea veni chiar dinspre Bucureşti.

Fotografiile de profil ale lui Arsene, de la cont si pagină, au fie o icoană în plan secund, fie o bucată de panglică tricolor la buzunarul sacoului. Aşa, ca simbol al unirii în anul centenar de la momentul 1918…

Cititi si: Consiliera lui Arsene recidivează în limbaj de Centură: „NICI M*IA NU MAI…”

D.V.

 

One thought on “Arsene, limbaj incalificabil la Centenarul Marii Uniri: „M*IA CARE UNEŞTE”

  1. Daca ar avea minte, si-ar inchide imediat contul de facebook!Nu cred ca el este autorul postarilor.Ori are oameni foarte slab pregatiti, ori cineva „il face”!In general, nu inteleg de ce politicienii (mai mari sau mai mici) tin sa „comunice” prin facebook.E o prostie, sustinatorii lor nu au nevoie de asta .Postand pe facebook nu fac decat sa se supuna injuraturilor adversarilor ori risca sa „scape” la postare tot felul de imbecilitati!

Lasă un răspuns