Arsene l-a ascultat pe Lazăr şi a schimbat directorul Spitalului! Avertisment despre „tunul” cu Spitalul Modular


Prefectul George Lazăr salută decizia lui Ionel Arsene de a schimba directorul Spitalului Județean Neamț (pleacă Toader Mocanu, vine dr. Florin Apostoaie) dar ]l avertizează pe președintele Consiliului Județean să abandoneze ideea cu „tunul cu spitalul modular” și să asigure tot ce e necersar celor de la Spitalul Județean.

<<Vad ca m-ati ascultat dl Presedinte Arsene, v-ati conformat in decizia de a schimba managerul Spitalului Judetean Neamt.Oricum ramane o mare realizare pentru Dvs,dar si dezamagire pentru judetul Neamt, sa schimbati directorii de la Spitalul Judetean la 2 saptamani, pe banda rulanta , dupa ce tot Dvs ii anuntati, ii instalati si va laudati cu competentele lor.
De data asta va cer sa ascultati din nou si sa nu gresiti in actiunile Dvs, pentru ca e mare pacat sa risipiti banii publici ai nemtenilor, pentru ca nu sunt ai Dvs de acasa.Vreti cu orice pret sa dati ,un tun financiar de aproximativ 17,6 milioane de euro si asta nu e bine dl Arsene.
Se pare ca atunci cand vine vorba de bani ,Dvs nu mai tineti cont de nimic, nici de starea de urgenta, nici de sanatatea publica a cetatenilor si nici de cheltuirea responsabila a banului public.
Vreti sa faceti un Spital modular cu 17,6 milioane de euro in conditiile in care acest Spital costa doar 10,2 milioane de euro.Intreb si intreaba foarte multi cetateni ,diferenta de 7,4 milioane de euro unde se duce dl Presedinte Arsene?
Si va atasam si oferte de pret ca sa fie pe intelesul oricui..
Va cer sa nu risipiti banii comunitatii pe inventii financiare ale Dvs si cel mai bine ,daca tot vreti sa investiti in sanatate, faceti acest efort financiar pentru Spitalul Neamt-pentru dotari cu aparatura medicala,echipamente de protectie, sisteme de ventilatie mecanica si alte dispozitive care lipsesc si sunt de maxima necesitate.
Nu va ocupati in aceasta perioada de artificii financiare, fiti eficient in cheltuirea banului public.>>, spune George Lazăr.

Astăzi, după ce prefectul l-a somat pe Arsene să-l schimbe pe directorul SJU Piatra Neamț, Arsene a anunțat că s-a conformat și a numit un nou director.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Arsene l-a ascultat pe Lazăr şi a schimbat directorul Spitalului! Avertisment despre „tunul” cu Spitalul Modular

  1. In conditiile actuale cand este imperios acest spital modular , judetul Neamt fiind pe un loc fruntas cu infectati de covid 19 Prefectul ca de altfel toti P(D)NL-isti cauta raca si scandal.
    Ati mai auzit ceva de Cozmanciuc , Tapu , Leureanu fac ei ceva pentru judetul Neamt …!!?

Lasă un răspuns