Arsene, IRONIE la adresa partidelor cu candidaţi din afara judeţului: „Am verificat, toţi candidaţii PSD au buletin de Neamţ!”

Ionel ArsenePreşedintele PSD Neamţ a taxat cu o ironie listele organizaţiilor de partid din Neamţ pe care au fost „plantaţi” şi candidaţi din afara judeţului.

„Am fost foarte atent să verific că toţi candidaţii propuşi de PSD au buletin de Neamţ, ceea ce înseamnă că prezentăm electoratului din judeţul Neamţ nemţeni şi nu oameni din import. pentru că eu cred că judeţul Neamţ are oameni competenţi, are oameni capabili care ne pot reprezenta în Parlamentul României. Am încredere că şi electoratul din judeţul Neamţ va aprecia echipa PSD”, a declarat Arsene imediat după momentul în care PSD Neamţ a depus la BEJ propriile dosare de candidaţi.

Şi chiar dacă după acest moment a avut o tiradă critică la adresa trinomului Iohannis – Cioloş – PNL, ironia de mai sus loveşte şi în partenerii cu care PSD Neamţ se află în coaliţiile majoritare de la CJ Neamţ şi CL Piatra Neamţ, adică în PMP şi ALDE. Astfel, PMP Neamţ l-a prezentat chiar în conferinţa de presă de ieri pe Cristian Petrescu (fost Ministru al Dezvoltării Regionale) care este pe locul doi în lista pentru Camera Deputaţilor, iar ALDE, cu o zi mai devreme, pe Daniel Chiţoiu care este locul 1 pe lista pentru Camera Deputaţilor.


Şi Petrescu şi Chiţoiu nu sunt din Neamţ – nici nu-s născuţi aici, nici nu au trăit aici în vreun moment al vieţii lor. În aceeaşi situaţie se află şi Gabriela Antipa (PNL), şi Daniel Oajdea (PRU).

Daniel Vinca

cop-ironie-arsene

3 thoughts on “Arsene, IRONIE la adresa partidelor cu candidaţi din afara judeţului: „Am verificat, toţi candidaţii PSD au buletin de Neamţ!”

  1. Toti din Neamt, toti tarani parveniti iar pe primul loc, se afla HOTUL BATRAN, MOS MUNTEANU ION DIN BORSENI!

  2. Legile sunt aceleasi, atat la Bucuresti cat si la Neamt. Cred ca experienta la nivel national ( atat guvernamentala cat si parlamentara) si proiectele importante deja realizate sau pe care le voi propune pentru bunastarea nemtenilor, nu pot decat sa ajute, in niciun caz sa dauneze.

Lasă un răspuns