Arsene, invitaţie pentru Simionică!

„Nu este adevărat că această alianţă a fost realizată pentru a sabota candidatura doamnei Simionică la Primăria Piatra Neamţ”, a precizat preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene referindu-se la protocolul PSD-UNPR la Neamţ, pentru liste comune la Consiliul Judeţean şi la câteva localităţi, inclusiv Piatra Neamţ, situaţie care, în fapt, o scoate pe Aurelia Simionică din cursa pentru Primărie pe varianta UNPR.

Şi, ca o dovadă suplimentară a afirmaţiei de mai sus, Arsene a lansat şi o invitaţie publică către cea care în urmă cu nici două săptămâni şi-a dat demisia şi din funcţia de membru PSD şi din cea de preşedinte a organizaţiei municipale: „Noi, cei din PSD, o aşteptăm să ni se alăture dacă doreşte şi dacă crede în acest proiect PSD-UNPR”.

Contactată de vestea.net, Aurelia Simionică nu a fost surprinsă de invitaţia primită, precizând că a fost sunată de Arsene înainte de conferinţa de presă. „Domnul Arsene mi-a făcut personal aceeaşi invitaţie. M-a sunat spunându-mi că tocmai a semnat Protocolul respectiv şi că doreşte să discutăm despre alăturarea mea acestui proiect. Eu sunt un om al dialogului şi probabil că mâine mă voi întâlni cu domnul Arsene să văd care este propunerea pe care vrea să mi-o facă. Asta nu înseamnă că, în acelaşi timp, nu voi sta de vorbă şi cu reprezentanţii altor partide care, la rândul lor, imediat după ce a apărut informaţia cu schimbarea conducerii UNPR, mi-au făcut, la rândul lor, propuneri ca să ne întâlnim şi să discutăm. Vom vedea, asta e tot ce pot să vă spun acum”, a precizat Aurelia Simionică pentru vestea.net.

D.VINCA

cop invitatie arsene simionica

2 thoughts on “Arsene, invitaţie pentru Simionică!

  1. Asa babaie, avant de mourir,o discutie cu propuneri despre _UE,nu strica,viata-i scurta !!

  2. A chemat-o Arsene ca sa-i nu-i mai plece si alti oameni din partid, nu de altceva. Ca in afara de sa-i dea de muncit in campanie nu cred ca are ce sa-i ofere. Sefia municipiului a colorat-o portocalie, si nu o va mai schimba, la primarie are candidat….. Se simtea amenintat de valul de plecari si de scorul pe care l-ar fi luat Aurelia Simionica pentru primarie. cat despre duduia bruneta de la UNPR…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.