Arsene: „Investim în spitale, investim în sănătatea nemțenilor!”

Ionel Arsene (președintele CJ Neamț și președintele PSD Neamț) reamintește de majorarea alocărilor bugetare în domeniul Sănătății, referindu-se atât la decizii și finanțări centrale cât și la cele județene.

„Prima avuție a omului este sănătatea, cum bine se spune în popor. De aceea, am făcut și fac tot ce ține de mine și de echipa Consiliului Județean pentru a le asigura nemțenilor condiții bune de tratament. Din bugetul județului, am investit în spitale fără nicio ezitare. Și am fost și rămân un partener pe care se pot baza toți managerii unităților sanitare din județ”, spune Arsene.

Șeful PSD Neamț reamintește și de creșterea substanțială a salariilor: „Susținerea Consiliului Județean a fost însă dublată, chiar triplată, de Guvern. Prin alocări de fonduri substanțiale de către Ministerul Sănătății, dar și prin legi care să aducă personalul din sistemul sanitar acolo unde merită, în grila de salarizare.
Acum, medicii și asistenții medicali sunt plătiți corect. 
Pentru noi, faptele vorbesc!”.

Pentru exemplificare, pre;edintele CJ Neamț a atașat mesajului său și niște planșe:

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Arsene: „Investim în spitale, investim în sănătatea nemțenilor!”

  1. Cand ai numit matracucile alea in guvern de a ras o tara intreaga, se numesc investitii ? Baga la cap, nu mai tin aburelile asa ca, hai s….r !

Lasă un răspuns