Arsene întoarce spatele lui Ponta şi Rovanei: PSD NEAMŢ ÎL SUSŢINE PE PENALUL DRAGNEA PREŞEDINTE INTERIMAR

ponta-arsene-dragnea1

Filiala PSD Neamt il susţine pe Liviu Dragnea pentru preşedinţia interimară a PSD, în echipă cu Rovana Plumb şi ceilalţi lideri ai formaţiunii, a declarat, citat de mai multe publicaţii centrale, presedintele filialei, deputatul Ionel Arsene.
„Ambele variante, si Rovana Plumb si Liviu Dragnea, sunt bune, dar noi credem ca acum PSD are nevoie de Liviu Dragnea. Sustinerea noastra este pentru Liviu Dragnea, in echipa cu Rovana Plumb si ceilalti lideri ai partidului”, a precizat  Arsene.
Dincolo de formularea elegantă “Dragnea, în echipă cu Rovana…”, clar e că funcţia de preşedinte e una singură şi susţinerea lui Arsene este evidentă pentru fostul Ministru al Dezvoltării, cel condamnat penal deja în prima instanţă, pentru Dosarul “Fraudă la Referendum”.

Cititi si: MEGA-DOSAR LA NEAMŢ, PE PARANDĂRĂTUL DIN LUCRĂRI PE OG. 28 / Vizaţi: 3 primari, 1 înalt demnitar, “băieţi deştepţi” din construcţii
SUTE DE MII DE EURO CĂRAŢI CU SACOŞA! Noutăţi la cazul “ANCHETĂ PE PARANDĂRĂTUL OG. 28”

Pentru unii, anunţul lui Arsene poate părea ciudat, cu atât timp cu cât el survine la doar câteva zile după ce a fost reales preşedinte PSD Neamţ într-o şedinţă la care Rovana Plumb a participat şi l-a susţinut iar Liviu Dragnea fusese anunţat şi nu a mai venit. Rovana Plumb a fost numită ca „moştenitoare” – preşedinte interimar – de Victor Ponta. Adică de omul care l-a promovat pe Ionel Arsene atunci când notorietatea celui din urmă era la nivelul a două străzi din Tîrgu Neamţ şi a două uliţe din zonă…

Pentru alţii însă nu e nicio surpriză: pe Ordonanţa Traseiştilor (opera lui Dragnea), PSD Neamţ a fost fruntaş pe ţară în a atrage primari de la la alte partide, chiar Dragnea a fost la Tîrgu Neamţ la o întâlnire cu primarii PSD înainte de alegerile prezidenţiale şi de aici încolo se pot ţese diverse teorii legate de OG. 28, finanţări, bani, constructori, primari etc.

Şi chiar dacă unii au digerat foarte greu informaţia publicată ÎN EXCLUSIVITATE de vestea.net, există deja o anchetă numită de iniţiaţi “Dosarul Parandărul – OG 28”.

Cititi si: MEGA-DOSAR LA NEAMŢ, PE PARANDĂRĂTUL DIN LUCRĂRI PE OG. 28 / Vizaţi: 3 primari, 1 înalt demnitar, “băieţi deştepţi” din construcţii
SUTE DE MII DE EURO CĂRAŢI CU SACOŞA! Noutăţi la cazul “ANCHETĂ PE PARANDĂRĂTUL OG. 28”

V.N.

One thought on “Arsene întoarce spatele lui Ponta şi Rovanei: PSD NEAMŢ ÎL SUSŢINE PE PENALUL DRAGNEA PREŞEDINTE INTERIMAR

  1. Da’ Dragnea nu-i „nasul” lui Arsene ? Adica, dupa cum scria presa acum vreo cativa ani, nu el l-a „ajutat” sa devina sef la Neamt, dupa o oarecare sponsorizare generoasa in campania lui Dragnea ? Se vorbea pe atunci de oarece 30.000 de lei sau euroi. Bani pe care, se pare ca il lider judeteanus, nu avea cum sa-i justifice. In concluzie….pupam mana nasului si-l sprijinim ! politica si delicatesuri…. Sa mai asteptam nitel, ca incurcate-s cararile politichiei Romanesti ! Si…., sa ma scuzati, da’ mie nu mi se pare ca Arsene ar fi vr-unul din „caii” care trag la caruta PSD. Mai curand o marioneta, de alaturat altor cateva si care danseaza conduse din sfori de master papusarul.

Lasă un răspuns