Arsene, în comando-ul Ciolacu, care o trimite pe Dăncilă la Teleorman!


Numele lui Ionel Arsene este vehiculat de aseară de presa centrală ca fiind parte în plutonul Ciolacu care pune la punct debarcarea Vioricăi Dăncilă din fruntea PSD.
La discuţiile de aseară din biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaţilor ar fi participat 20 de nume grele din PSD, printre care „
Niculae Bădălău – PSD Giurgiu, Paul Stănescu – actual vicepreședinte și fost lider PSD Olt, Dan Nica – PSD Galați, Horia Teodorescu – PSD Tulcea, Marian Oprișan – PSD Vrancea și Ionel Arsene – lider PSD Neamț”, după cum anunţă stiripesurse.ro.

Unele siteuri de ştiri au invocat şi o discuţie care ar fi avut loc acasă la Dăncilă cu Ciolacu. Şeful Camerei Deputaţilor a confirmat informaţia, făcând şi o postare pe facebook în care a descris întâlnirea ca fiind una calmă. Unele surse din media au precizat că întâlnirea ar fi fost intermediată de Arsene, altele chiar au punctat că şi şeful PSD Neamţ ar fi participat la discuţie. Şi că a fost, de fapt, o negociere prin care Dăncilă ar fi fost convinsă să-şi dea ea demisia din fruntea PSD pentru a scuti partidul de un război pe faţă, urmând ca în schimb să primească funcţiile de preşedinte PSD Teleorman şi preşedinte OFSD.

Până la această oră, Ionel Arsene nu a ieşit cu mesaje sau declaraţii pe acest subiect. În această seară, de la ora 18.30, va avea loc CEX-ul PSD.

D.V.

One thought on “Arsene, în comando-ul Ciolacu, care o trimite pe Dăncilă la Teleorman!

Lasă un răspuns