Arsene împarte banii ca Putin! Mult la primari PSD, nimic la primari PNL


Propunerea președintelui CJ de a împărți BANI PUBLICI (din cotele defalcate din impozitul pe venit) în ședința de azi a CJ Neamț este făcută după metoda a la Putin: UAT-urile cu primari PNL sunt tratate cu lipsă de respect primind sume foarte mici sau zero lei, în timp ce cele cu primari PSD sunt vizate mult mai generos.

Prima comparație ar fi orașele: cele PSD primesc așa, Târgu Neamț 1000 mii lei, Bicaz 800 mii lei, în timp ce Piatra Neamț 200 mii lei, Roman 100 mii lei și Roznov 0 lei.
Roznov 0 lei pentru că acolo e mare jihad împotriva primarului liberal, jihad coordonat de șefii PSD (Ciprian Șerban) și Pro România (Mădălina Ciubotaru care e și vice la CJ).
La un calcul simplu, cele 3 orașe cu primari PNL (din care două sunt municipii) primesc mai puțin decât o comună mică-medie dar care are primar PSD. Tabelul de mai jos este elocvent, cu câte 500 mii lei veți vedea comune precum Dochia, Dobreni, Costișa etc.

Foarte interesant, la comune cu 0 lei sunt, de exemplu, Bicaz-Chei sau Timișești unde primarii au fost membri PSD până în 2020 și au trecut apoi la PSD. Acest detaliu arată, încă o dată, ce fire răzbunătoare se ascunde în spatele zâmbetului lui Arsene când spune că „eu sunt jucător”.
Tot 0 lei e propus și pentru comuna Ștefan cel Mare, primarul de aici, liberal și el, fiind probabil pedepsit pentru că după o perioadă de apartenență politică incertă a ajuns în PNL deși o fi dat speranțe și celor din PSD…

Cu 0 lei e și comuna Crăcăoani, unde e singurul primar Pro România.
Rămâne de văzut cum va vota azi Mădălina Veronica Ciubotaru, dacă va fi solidară cu primărița cu care este colegă de partid (și cu care s-a plimbat pe la Bruxelles) sau va închide ochii și se va gândi doar la scaunul ei…
Este vizibilă răceala de moment dintre PSD și Pro România (care la Neamț a fost o remorcuță disciplinată) așa că unii membri Pro România se întrebau dacă Ciubotaru va avea bunacuviință de a face măcar un amendament…

În rest, alocarea putinistă a banilor de către CJ, pe model Arsene, poate fi văzută în toată splendoarea ei mai jos

cac

One thought on “Arsene împarte banii ca Putin! Mult la primari PSD, nimic la primari PNL

Comments are closed.