Arsene: „Guvernul PNL taie din banii pentru copiii cu handicap. Nişte nemernici!”

Ionel Arsene, pre;edintele PSD Neamţ acuză Guvernul PNL că opereză tăieri de fonduri din sumele destinate copiilor cu handicap.

<<Guvernul PNL propune rectificare bugetară cu MINUS la Neamț! Când am văzut de unde taie banii … am zis ”Doamne ferește!”. Tot anul 2019 guvernul PSD a dat bani și iar bani la Neamț. Ultima dată, la mijlocul lunii octombrie, s-au dat 35 de milioane dintre care cea mai mare alocare, de 14 milioane, a fost pentru primăria liberală Piatra-Neamț, dovadă clară că banii nu s-au împărțit pe criterii politice. 
Acum a venit guvernul PNL și în proiectul de rectificare bugetară care se află pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice la secțiunea ”Transparență decizională”, rubrica ”Proiecte acte normative” la Anexa 3 este o rectificare bugetară la Neamț cu minus 189 mii lei. Adică nu dă, ci taie. 
De unde credeți că taie guvernul PNL banii la Neamț? De la capitolul ”Drepturile copiilor cu cerinţe educaţionale speciale care frecventează învăţământul special”. Adică din banii alocați copiilor cu dizabilități pentru: alocație zilnică de hrană, îmbrăcăminte, încălțăminte, etc.>>, acuză Ionel Arsene.

Liderul social-democraţilor nemţeni îi judecă aspru pe cei care vor să facă economii bugetare pe seama copiilor şi aşa bătuţi de soartă: <<Dacă primul lucru pe care îl face Guvernul PNL pentru Neamț este tăierea banilor pentru copiii cu handicap îmi permit să mă exprim neacademic și să spun că sunt niște nemernici>>.

D.V.
foto Ionel Arsene

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns