Arsene, ferm pe poziție: „În acest mandat, 90% din rețeaua de drumuri județene va fi modernizată!”

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene rămâne foarte hotărât în ceea ce privește modernizarea drumurilor județene și reafirmă că în acest mandat APROAPE TOATE aceste căi rutiere vor fi total reabilitate. La finele ședinței Consiliului Județean de ieri, răspunzând unei interpelări făcute de un consilier județean, Arsene a reamintit de contractele de finanțare

În acest mandat, 90% din rețeaua de drumuri județene va fi modernizată. În maxim un an, toată rețeaua de drumuri județene va fi adusă într-o situație pe care ne-o dorim noi, toți participanții la trafic. Totul va fi totul foarte bine pus la punct, va fi așa cum trebuie.
90% dintre drumurile și podurile din Neamț sunt prinse în proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere. Din punctul meu de vedere cred că județul Neamț va fi cel mai bine pus la punct în ceea ce privește circulația pe drumuri și poduri din toată România”, a precizat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Arsene a făcut astfel referire la zecile de contracte pentru drumuri județene și poduri aflate pe acestea, contracte semnate acum un an de zile, chiar la Piatra Neamț cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării.

Președintele CJ Neamț a mai precizat că aceste investiții sunt fie intrate în faza de licitație fie urmează să fie urcate pe SEAP (SICAP, acum) și că de acum încolo „noi, Consiliul Județean ne-am făcut treaba. Să sperăm că nu vor fi contestații, procese care să blocheze pentru o perioadă aceste lucrări”.

Ionel Arsene a mai precizat ieri că, în actualele condiții meteo, DRUPO (societatea Consiliului Județean Neamț) intervine deja cu lucrări de balastare pe sectoarele de drum cele mai afectate după ieșirea din iarnă.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns