Arsene, fan Trump pe declaraţia cu rezistenţii

Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ şi al organizaţiei judeţene PSD se declară fan al lui Donald Trump pe declaraţia pe care preşedintele american a dat-o în legătură cu fenomenul #REZIST. Arsene a publicat si un clip cu discursul (tradus) al presedintelui american in care respectivul îi critică pe lobby-şti şi rezitenţi şi nu s-a abţinut să nu-l ironizeze nici pe ambasadorul SUA ale cărui păreri referitoare la România ar intra acum în contradicţie cu ce spune boss-ul de la Casa Albă.

„Ce spune cel mai puternic om al planetei despre protestele #rezist, in comparatie cu ce cred marionetele sistemului din opozitia PNL – USR. Cum ramane baieti? Si Donald Trump incalca independenta justitiei? Si Trump ataca sistemul din Romania?
P.S. Dl Klemm o fi dat oare o reactie la Hotnews sau la presa americana prin care sa isi exprime ingrijorarea cu privire la declaratiile presedintelui sau? Donald #Trump nu ataca sistemul pe care Klemm il apara la Bucuresti? Dar ca de obicei: pentru unii muma, pentru altii ciuma!”

Mai jos, clipul postat de Arsene în care mesajul lui Trump îmbracă chiar forme de exprimare de tip stand-up comedy.

………………….

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Arsene, fan Trump pe declaraţia cu rezistenţii

Lasă un răspuns