„Arsene: Economia să rămână la prostul meu” Stenograme incendiare la Realitatea TV cu camarila Dragnea împărțind țara

„Arsene: Economia să rămână la prostul meu” – această frază, publicată pe burtiera de la Realitatea TV în cadrul emisiunii de miercuri seara (19 septembrie 2018) a făcut parte dintr-o serie de vreo 15 titluri care trimiteau la negocierile făcute de Liviu Dragnea pentru a-și prezerva puterea în fruntea PSD. Unii ar putea spune că acesta e prețul primit de Ionel Arsene (șef PSD Neamț, președinte CJ Neamț) pentru mesajul pro-Dragnea dat cu câteva ore mai înainte, mesaj în care îi înfiera pe opozanții care au semnat sau se ralizază scrisorii făcută ieri publică.

Aceleași informații publicate de Realitatea TV arată cum alți lideri au cerut alte ministere, sau agenții, sau Compania de Drumuri Naționale (evident, pe care să le conducă prin oameni de încredere), locuri eligibile pe listele pentru alegerile europarlamentare. Mai mult, postul tv respectiv a făcut și afirmația că fiecare vot din CEx pro-Dragnea va fi răsplătit cu un milion de euro.

Mai jos, mai întâi, unul din momentele în care pe ecranul tv a apărut titlul referitor la Arsene (cu precizarea că, evident, prostul de care se vorbește nu poate fi decât Dănuț Andrușcă, pentru că verbul este „să rămână”:

Mai jos, alte titluri, adevărate dezvăluiri făcute de Realitatea TV, burtiere care au curs timp de câteva ore cât a durat emisiunea fără ca în acest timp PSD să infirme în vreun fel aceste informații:

Și nu doar Dragnea nu a reacționat la aceste titluri devastatoare, ci nici Arsene. Surse apropiate de șeful PSD Neamț spun că nu este exclus ca citatul să fie unul exact, fiind caracteristic modului de exprimare al lui Arsene când este în momente neoficiale. Cică și sintagma „prostul meu” ar fi una șablon și ar fi specifică modului în care șeful PSD Neamț vorbește chiar și despre oamenii de încredere în absența acestuia.

Așteptăm cu interes să vedem dacă Dragnea sau Arsene vor avea vreo reacție la dezvăluirile făcute de Realitatea TV cu privire la acest tip de negocieri interne și, cu siguranță, Vestea va publica orice tip de precizări pe acest subiect. Subliniem „pe acest subiect” pentru că, în urmă cu câteva zile, ripostând unor critici făcute la TV, Arsene a evitat să fie pe subiect, preferând clișee de tipul „la televiziuni insolvente”, de parcă ar fi treaba lui ce datorii au Realitatea TV sau Antena3 (unde Gabriela Firea facuse niște dezvăluiri foarte interesante despre cum conduce Dragnea partidul).

Daniel VINCA

 

 

 

 

 

2 thoughts on “„Arsene: Economia să rămână la prostul meu” Stenograme incendiare la Realitatea TV cu camarila Dragnea împărțind țara

  1. Coruptia si incompetenta catastrofala din DNA/PARCHET ne-a adus in situatia de stat mafiot in care se afla Romania.

    Toti acesti oameni corupti cu averi colosale angajati toata viata la stat pe care ii vedem zilnic la televizor trebuiau sa fie in puscarie demult cu averile din furaciuni confiscate daca am fi avut institutii cu oameni profesionisti si cu caracter.

    Din pacate nu avem.

  2. De curiozitate, platiti impozite dle ziarist? Va intreb asta pentru ca Realitatea TV nu platit de ani buni! Hai sa mai dam importanta evazionistilor

Lasă un răspuns