Arsene, după ce numele său a fost vehiculat în Scandalul Tarom: „Nu i-am cerut ministrului Răzvan Cuc să încalce legea sau să comită vreun abuz!”

Ionel Arsene, liderul PSD Neamţ, neagă faptul că i-ar fi cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să ţină la sol avioanele TAROM în care se aflau parlamentari ai Opoziţiei în ziua moţiunii.
Ionel Arsene, şeful lui Răzvan Cuc pe linie de partid (ministrul a fost asumat de PSD Neamț) a postat mai devreme un mesaj cu valențe de drept la replică după ce informația care îl implică în acest scandal a fost publicată, pe surse, de Adevărul.

 

„Nu i-am cerut nici ministrului Răzvan Cuc şi nici altcuiva vreodată să încalce legea sau să comită vreun abuz. Atragerea numelui meu într-un scandal creat artificial de o angajată concediată pentru lipsa de competenţă şi neîndeplinirea proiectului managerial la care s-a angajat, face parte din bătălia politică şi din atacurile subversive la adresa PSD. Cum opoziţia care a dărâmat Guvernul nu are nici proiect de ţară şi nici viziune pentru români, continuă să facă ceea ce ştie mai bine: să compromită cu acuzaţii false şi să-şi ia aliat o instituţie care face dosare penale adversarilor politici“, susţine Ionel Arsene, președintele PSD Neamț în respectivul mesaj.

D.V.

 

Lasă un răspuns