Arsene duce PSD Neamț în tabăra cu mari șanse să piardă. Harta stiripesurse

Harta din imaginea alăturată a fost publicată mai devreme de stiripesurse.ro. Acelasi site a facut si o clasificare-text a poziționării organizațiilor PSD județene:

Filiale pro Dragnea (12): Sectorul 5, Arad, Bacău, Braşov, Dolj, Iaşi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Sălaj, Sibiu, Teleorman

Filiale anti Dragnea (28): Bucureşti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Alba, Argeş, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Ilfov, Mehedinţi, Olt, Suceava, Timiş, Tulcea, Vaslui

Indecişi (8): Sector 6, Bihor, Galaţi, Hunedoara, Prahova, Satu Mare, Vâlcea, Vrancea

Cititi si  Poza aia nașpa și virală! Internauții anti-Dragnea i-au făcut felul lui Arsene

Dacă informatiile respective sunt corecte, nici măcar dacă i-ar convinge pe indeciși, Dragnea nu mai are șanse să învingă în bătălia cu grupul opozanților care s-au raliat la Scrisoarea prin care i se cere demisia.

Dacă acest scenariu rămâne în picioare, se poate spune că practic, Ionel Arsene a dus PSD Neamț în tabăra perdantă din PSD.

Cititi si  Poza aia nașpa și virală! Internauții anti-Dragnea i-au făcut felul lui Arsene

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Arsene duce PSD Neamț în tabăra cu mari șanse să piardă. Harta stiripesurse

  1. Arsene si clica lui, nu reprezinta cu adevarat PSD Neamt Ce mai e de demonstrat in acest sens, avand in vedere nulitatile promovate de acesta in functii importante ? Sper ca faptele lui si ale trepadusilor in ,,beneficiul dragilor nemteni,, desigur, sa fie dezvaluite cat mai curand

Lasă un răspuns