Arsene despre Țapu: „Parazit! Nu a bătut un singur cui pentru județul Neamț!”

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț i-a dat ieri o replică aplicată senatorului Eugen Țapu, după ce cel din urmă îl acuzase că minte atunci când anunță investiții în județul Neamț. Replica lui Arsene a fost în cadrul conferinței de presă de ieri (subiect principal – 19,6 milioane de lei acordate de Guvern spitalelor din județ pentru achiziția de aparatură și tehnică medicală).

Mai întâi Arsene a făcut referiri la „Senatorul Melcilor”, „parazit” care „nu a bătut un cui pentru județul Neamț” fără a nominaliza concret destinatarul dar apoi, la solicitarea Vestea, președintele CJ Neamț a confirmat ceea ce era totuși evident și a pronunțat și numele: „Țapu Nazare și Eugen”.

„Dezinformările care se transmit prin comunicate de presă de către cei din opoziție nu au niciun fundament. Am văzut un comunicat al unui domn senator. Un domn pe care dacă nu l-am vedea prin comunicate, Senatorul melcilor îi spune… Nu a auzit nimeni în județul ăsta de el. Dacă întrebăm 100 de oameni, 99 nu știu cine e. Pentru că omul ăsta nu a bătut un cui, un singur cui pentru județul Neamț. Trăiește parazit din banii Parlamentului, acolo unde a ajuns… printr-un noroc și vine să dezinformeze cetățenii județului Neamț despre ce face sau nu face președintele Consiliului Județean Neamț. Noi construim și asta facem în fiecare zi”, a spus mai întâi Arsene.

„De aia eu cred că e bine să vorbim cu hârtii și cu cifre. Concret, corect. Să știm cum stăm. Pentru că cei care se trezesc vorbind și își pun, așa, poze frumoase cu batistuțe și spun că noi păcălim oamenii. Astfel de oameni nu o să aducă niciodată performanță județului Neamț, nici politică, nici administrativă. Sunt doar niște micuți paraziți care trăiesc pe spinarea poporului nostru. Dar eu am încredere că nemțenii noștri sunt oameni care știu să judece pe fiecare după ceea ce face și nu doar după promisiuni”, a fost o a 2-a replică a șefului CJ Neamț pe aceeași temă.

„Deci lucrurile merg în direcția bună, dezinformările oamenilor mici nu ne interesează. Răspund rar, foarte-foarte arar la acuzele opoziției sau a unor binevoitori cu ghilimele care se trezesc vorbind fără să știe. De fapt, aceștia vor să dezinformeze cetățenii județului Neamț” – a 3-a referire, tot a lui Arsene, pe același subiect.

La finalul conferinței, Vestea.net i-a cerut lui Arsene să spună concret la ce senator se referă (în Neamț sunt 3 astfel de demnitari) iar răspunsul a fost următorul: „Stați să ne uităm, că nu îi știu numele așa. Tapu Nazare și Eugen. Băiat frumos, cu batistă. Nu a făcut nimic niciodată. Cred că e la al doilea mandat. Îi zic: uite ce facem noi (și arată foile cu sume alocate); tu nu ai făcut nimic; ai să rămâi în istoria județului Senatorul Melcilor care nu a făcut nimic, nici măcar pentru romașcani!”.

Mai jos, integral, respectiva conferință de presă în care găsiți și pasajele transcrise mai sus:

D.V.

One thought on “Arsene despre Țapu: „Parazit! Nu a bătut un singur cui pentru județul Neamț!”

 1. Asa e.

  Cei mai mari paraziti sunt cei din PNL/PDL si PMP.

  Cel mai bine se vede la Primaria Neamt/PNL si CL in modul in care acest oras este condus de niste neica nimeni fara profesie in frunte cu Chitic.

  Nu s-a facut nimic in ultimii 3 ani in acest oras decit sa se fure banii de la buget cu lucrari in bataie de joc,adapostul de ciini,Publiserv,salarii uriase date unor incompetenti si paraziti,etc.

  ZERO pe toata linia.ZERO proiecte majore.ZERO fonduri UE.NIMIC nu s-a facut pentru cetatenii acestui oras.

  Pentru acest oras guvernarea PDL/PNL/PMP este echivalentul hotiei generalizate si a saraciei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.