Arsene despre modernizarea drumului Girov-Dochia

DJ 157H Girov – Dochia este unul dintre traseele pe care se lucrează intens pentru modernizare, în această perioadă, anunţă Consiliul Judeţean Neamţ prin departamentul de Comunicare.
Drumul a intrat în reparații capitale și săptămâna aceasta lucrările care se execută vor fi finalizate.
La începutul săptămânii au început lucrările premergătoare turnării asfaltului, efectuându-se pregătirea acostamentelor și plombarea zonelor cu probleme. De pe 21 august se toarnă covor asfaltic.

„Profităm de faptul că vremea este favorabilă realizării lucrărilor și în scurt timp, în județ vom mai avea un drum aflat în perfectă stare de funcționare. Mă refer la DJ 157H Girov – Dănești, spre Dochia. Continuăm prin societatea Drupo programul de reabilitare a infrastructurii rutiere, urmărindu-ne scopul de a moderniza 90% din drumurile județene, așa cum le-am promis nemțenilor la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean. Eforturile mele în acest sens se văd deja în toate zonele județului, dar nu mă opresc aici pentru că mai sunt proiecte în derulare și altele care urmează a fi puse în practică până când obiectivul meu privind calitatea ireproșabilă a drumurilor județene va fi atins!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Arsene despre modernizarea drumului Girov-Dochia

  1. Cand se modernizeaza un DJ , e bine, insa cat trafic este pe acest drum si cat este pe strada IZVOARE unde pe parcursul ei, sunt atatea societati comerciale si mai ales aceasta strada ,este preferata hotilor de busteni care la vreme de seara au unda verde…. ??!!
    ,,Efortul,, dumitale sa tina pasul cu promisiunile facute dar nu uitate de ,,dragii nemteni,, iar prioritatile privind modernizarea drumurilor sa fie stabilite corect.
    P.S. pe aceasta strada(Izvoare) cu ramificatiile ei, pana spre Margineni, sunt ceva,,,dragi nemteni,,cu drept de vot si astept sa vad tudoreii , puscasii si alti aburitori in ale promisiunilor electorale, cu ce partituri vor veni…

Lasă un răspuns