Arsene despre liberali: „Golani politici care nu sunt în stare să spună decât ce le injectează în limbă Iohannis”

Ionel Arsene (președintele PSD Neamț și unul din oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea) a ieșit public cu un mesaj extrem de virulent la adresa liberalilor. Arsene i-a dat replica liderului PNL Iași, Costel Alexe (care spunea că locul condamnaților penal și a infractorilor este după gratii), social-democratul nemțean folosind un limbaj extrem de dur: „minte îmbibată de haștag proletar-corporatist”, „primitivism politic”, „atitudine găunoasă, de sorginte nazistă”, „votanții de dreapta din România au ajuns să fie reprezentați de acești golani politici”, „nu mai sunt în stare să spună decât ce le injectează în limbă Iohannis”.

Mai jos, integral, mesajul lui Ionel Arsene:

<<Citesc siderat mesaje iresponsabile, chiar iraționale ale diverșilor politicieni despre membrii Guvernului PSD, cum este cel al liderului PNL Iași, Costel Alexe, a cărui minte îmbibată de haștag proletar-corporatist emană niște declarații absolut năucitoare. Nu-mi imaginam că în România anului 2018, un politician din generația tânără, cu viziune de dreapta poate fi în stare de atâta primitivism politic.

Cât de iresponsabil poate fi un politician care vede în gratii și cătușe rezolvarea problemelor românilor? Această atitudine găunoasă, de sorginte nazistă, nu poate face decât rău, seamănă ură și discordie. Un discurs mediocru ce provoacă stări de jenă oricărui om rațional!

Dar poate că asta este noua retorică a liberalismului sub conducerea lui Ludovic Orban. Păcat că votanții de dreapta din România au ajuns să fie reprezentați de acești golani politici care nu mai sunt în stare să spună decât ce le injectează în limbă Iohannis. Vai de capul lor de liberali liberi de idei.

#doamnecunebuniităi
#nazismpepâine
#fascismliberal>>.

Iar cel de mai jos este mesajul politicianului ieșean:

<<România Penalilor nu este România noastră!

Darius Vâlcov, consilierul Prim-Ministrului României, cel care conduce, fără a avea acest drept, ședintele de Guvern în lipsa marionetei Dâncilă și cel care dictează politica economică a țării:
„De #Rezist, Antifa de România? Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”

Istoria pe care o meritați, tu și gașca tuturor condamnaților penal este închisoarea!
Istoria pe care o meritați, tu și gașca tuturor infractorilor, este să vă ispășiți pedepesele în spatele gratiilor, nu să ne sfidați de la televizor, dând lecții de morală și comportament civic!
Istoria pe care românii o vor reține este că pentru 4 ani, 2016-2020, #România a travesat cea mai neagră perioadă post comunism, un regim în care poporul român s-a luptat 4 ani cu infractorii care aveau o singură obsesie: acapararea instituțiilor statului și distrugerea justiției!
Istoria reală va consemna că sunteți o rușine națională și fiecare român de buna credință vă urăște și vă hulește fie că mergeți la #AlbaIulia, la #Iași#Focșani#Suceava sau #București!
Sunteți un Guvern în exil în propria țară!
#Demisia #NuNeReprezintă #Rusine>>

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Arsene despre liberali: „Golani politici care nu sunt în stare să spună decât ce le injectează în limbă Iohannis”

  1. UITA-TE IN OGLINDA SI AI SA VEZI UN G O L A N
    VAI DE FAȚA TA DE PARLIT…
    CE POTI CERE DE LA UN TRACTORIST DE TÂRG…

  2. „Domnul „Arsene este un exemplu de o „rara” calitate…ne arata cat de departe poti ajunge fiind la baza un infractor. Serios,eu stiu de la bunicul meu,care a luptat din 1940 si pana la 9 mai 1945,trecand prin toate ororile razboiului,ca locul hotilor este la inchisoare.Punct. Indiferent de esti liberal,socialist,comunist sau alte orientari,daca furi,la bulau trebuie sa stai. Nu in libertate,facand tot soiul de declaratii tampite. Apropo,corporatisti ca mine iti platesc tie leafa de smecher ghiftuit care sta degeaba la stat…eu,cel care munceste de la 8 dimineata la 7 seara. Lepra de valutist cu porniri pedofile ce esti….

Lasă un răspuns