Arsene despre CEX PSD: „Nu a fost despre scandal ci despre îmbunătățirea vieții românilor și termene de implementare!”

Ședința CEX PSD de la Neptun, după care chiar PSD-iștii s-au împuns între ei (vezi declarațiile date video ale Gabrielei Firea sau ale lui Liviu Dragnea) este văzută total la 180 de grade de Ionel Arsene, liderul PSD Neamț.

„CEX PSD de ieri a fost despre guvernare și proiecte strategice. A fost despre evoluțiile economice și sociale ale României și despre priorități legislative. În ciuda tuturor speculațiilor, întâlnirea de ieri nu a fost despre scandal și dezbinare, ci despre măsuri pentru îmbunătățirea vieții romanilor și termene de implementare”, spune Arsene, într-o manieră semănătoristă, într-o postare pe internet. Culmea e că aseară, Liviu Dragnea, declara într-o conferință de presă că ședința s-a lungit din cauza scandalului Firea – Carmen Dan cu conexiuni la prefectul Speranța Clișeru și că „să vorbești 3 ore într-o ședință PSD despre un prefect e cam mult, chiar dacă e vorba de prefectul Capitalei”.

„Rămânem echipa unită care asigură țării o guvernare performantă orientată spre cetățean, spre nevoile și dorințele românilor”, mai spune Arsene. Cu siguranță că nemțenii sunt total de acord cu această declarație, mai ales cei care de atâta amar de timp stau la cozile kilometrice de la Podul de la Preluca ale cărui reparații ar trebui să fie gata, conform contractului, fix peste o săptămână, adică pe 9 septembrie…

V.N.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Arsene despre CEX PSD: „Nu a fost despre scandal ci despre îmbunătățirea vieții românilor și termene de implementare!”

  1. Sunt atat de slabi incat intai apare in presa punctajul obligatoriu de transmis prin retelele de socializare. Si Fifor si alti lideri au inceput sa posteze despre partidul in care democratia da pe afara, pentru a acoperi scandalul imens care pare sa fie fisura ce va duce la inlaturarea lui Dragnea. Si mai citesc despre o discutie de 3 ore despre un prefect. Pai astia nu erau apolitici? Cum se simt cei care se bat cu caramida in piept ca sunt tehnocrati si nu au legatura cu politica? Ipocriti.

  2. Cata ipocrizie , faci tu si molustele tale ceva pt. binele romanilor mai paturica ?
    Hai siktir !

Lasă un răspuns