Arsene despre candidatura lui Dăncilă: „O șansă uriașă pentru români, un om echilibrat care nu dezbină!”

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț salută desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat al social-democraților pentru funcția de Președinte al României.

Arsene consideră că un partid de talia PSD este obligat să aibă propriul candidat pentru Cotroceni: „Am decis astăzi, împreună cu colegii mei, că cel mai bun candidat al PSD la alegerile prezidențiale este doamna Viorica Dăncilă. Este președintele partidului, este prim-ministrul țării și se bucură de susținerea noastră necondiționată.
PSD este cel mai mare partid din România și, de aproape trei ani, este liderul coaliției de guvernământ. Este firesc să avem candidatul nostru”.

Liderul PSD Neamț face și o trecere în revistă a principalelor calități pe care le are, în opinia sa, actualul premier:Am încredere că România poate avea în sfârșit un președinte onest. Este o șansă uriașă pentru noi, românii, de a fi reprezentați la Palatul Cotroceni de un om echilibrat, care să nu dezbine, care să își iubească țara, să respecte Constituția și separația puterilor în stat.
Îi urez mult succes doamnei președinte!”.

D.V.

6 thoughts on “Arsene despre candidatura lui Dăncilă: „O șansă uriașă pentru români, un om echilibrat care nu dezbină!”

  1. Chiar nu ii este rusine dl. Soseta de la chinezi , sa.isi dea cu parerea ? Rusine. Nu mai exista PSD , cel de axum 20 de ani . Cu scarbele astea si cu altele , o sa fim falimentari de tot .

  2. Da , stii sa te orientezi (sucesti) nu gluma ! Ba Ponta, de Dragnea nu mai zic…Stii foarte bine cantecul pupazei……

  3. : „Am decis astăzi, împreună cu colegii mei, că cel mai bun candidat al PSD la alegerile prezidențiale este doamna Viorica Dăncilă. Este președintele partidului, este prim-ministrul țării și se bucură de susținerea noastră necondiționată deoarece,te lasa sa „ciordelesti” !

Lasă un răspuns