Arsene decide încă o schimbare de conducere la Spital! L-a demis pe „gropar”, l-a uns pe fostul adjunct al lui Negelschi!

Silviu Dan Verzea este, începând de azi, noul manager (evident, tot interimar) al Spitalului Județean Neamț, numit fiind de Ionel Arsene, președintele CJ Neamț care l-a demis tot azi pe „groparul” Marius Ghineț.
Ca toți managerii interimari din ultimii 4 ani de la Spitalul Județean Neamț (cine le mai știe numărul?), și Verzea este numit în funcție, conform legii, fără concurs, prin Dispoziție a Președintelui CJ (cât Spitalul a fost direct cub MS, prin Ordin de Ministru).
Verzea este cu apreciat chirurg și a mai avut funcții de conducere la Spitalul Județean, exemplul cel mai cunoscut fiind ccând a fost directorul medical (în mandatul celui mai incompetent manager al Spitalului, Liviu Negelschi, numit tot de Arsene).

Mai jos, cele doua dispoziții semnate de Arsene…

 

… dar și postarea în care Arsene e atât de mândru că a scăpat de „patronul de la pompe funebre” care anunțase ieri că va face publice toate achizițiile realizate de spital în ultimul timp:

 

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Arsene decide încă o schimbare de conducere la Spital! L-a demis pe „gropar”, l-a uns pe fostul adjunct al lui Negelschi!

  1. Acestia sunt Parlamentarii P(D)NL ,, Primul simptom al prostiei este lipsa totala a rusinii.”
    Sigmund Freud

Lasă un răspuns