Arsene, de nerecunoscut: „Mulţumesc colegilor liberali!”

15079068_922614757839215_6556497516714040743_nIonel Arsene a reuşit să surprindă la modul cel mai real în şedinţa de CJ de astăzi. Sau, dacă tot a fost o şedinţă, prin titulatură, „extraordinară” şi-o fi propus preşedintele CJ să atragă respectiva etichetă şi în modul de derulare a şedinţei. De data asta i-a reuşit iar mesajul (de normalitate, la urma-urmei) a fost cu atât mai interesant cu cât venea de la un politician destul de pătimaş altădată în exprimări.

Cireaşa de pe tort a fost momentul în care, spre surprinderea asistenţei, Arsene a ţinut să mulţumească şi aleşilor judeţeni PNL şi primarului liberal Dragoş Chitic: „Am stabilit astăzi în sedinta de Consiliu Judetean, alături de colegii mei consilieri județeni ultimele detalii legate de organizarea Targului de Craciun de la Piatra Neamt. Doresc si pe aceasta cale sa le multumesc colegilor consilieri liberali, primarului Dragoș Chitic și celorlalți parteneri pentru sprijinul pe care mi l-au oferit susținând proiectul pe care l-am initiat privind organizarea acestui eveniment de amploare pentru nemteni”.

Şi, ca să nu fie niciun dubiu sau interpretare, Arsene a repetat acelaşi mesaj, aproape cuvânt cu cuvânt, şi în conferinţa de presă de după şedinţa extraordinară. „Mă bucur ca au trecut punctele de pe ordinea de zi privind organizarea Targului de Craciun iar pietrenii, precum și ceilalți nemțeni care vor fi prezenți în luna decembrie în Piatra Neamț, se vor bucura de acest târg pe care îl organizăm pentru ei”, a mai spus preşedintele CJ Neamţ.

De asemenea, tot în şedinţa de azi, au mai fost atribuite licenţe de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane în județ și au fost aprobate două asocieri în interes public județean cu Fundația „FRIENDSHIP AMBASSADORS” și Asociaţia ” VREAU SĂ AJUT!”.

„Mulțumesc încă o data colegilor consilieri judeteni pentru susținerea aratată pentru proiectele dezbătute”, a fost mesajul cu care Arsene a încheiat conferinţa de presă.

V.N. / ADV

cop-arsene

 

Lasă un răspuns