Arsene CONDIȚIONEAZĂ rezolvarea problemelor din Spital: „Voi fi atent la propunerile liberalilor DACĂ…”

Ionel Arsene a răspuns propunerii liberalilor de a îmbunătăți componența CA-ului de la Spitalul Județean spunând că se va gândi la aceste sugesti… „DACĂ”. Adică șeful PSD Neamț și al CJ Neamț spune, PUBLIC, pe facebook, că problemele care țin de sănătatea nemțenilor pot fi în atenția lui doar dacă președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc se achită de „misiunea” de a obține aprobare de la Ministerul Transpoturilor pentru o anumită lucrare.
Lucrarea este de evident interes public (drumul Bicaz – Poiana Teiului) dar invocarea acesteia în „balanță” cu Spitalul Județean – adică cu referire la viața și moartea nemțenilor – reprezintă o abordare cel puțin ciudată.

<<Voi fi atent la propunerile și sfaturile tale atunci când tu vei reuși să îmi arăți un singur lucru pe care l-ai făcut pentru județul Neamț ! Unul singur!
Nu o să ai ce să îmi indici așa că uite, iți dau o misiune in interesul nemțenilor! Ție și flăcăului vorbăreț. Deblocați lucrarea de pe DN 15 ,Bicaz -Poiana Largului,blocată din noiembrie de Guvernul PNL !
Mai este de executat doar 15%! Arătați-mi mie și nemțenilor că puteți măcar atât!
Si după, promit că încep să vă iau în considerare propunerile!>>, spune Arsene într-o postare luuungă de pe facebook, în care amestecă, precum într-un ghiveci, un pomelnic de teme. 

Mesajul lui Arsene reprezintă răspunsul acestuia la apelul făcut de Cozmanciuc de „retragere a incompetenților din CA-ul Spitalului Județean” și poate fi citit integral pe pagina de facebook a președintelui PSD Neamț.
De remarcat și evoluția culturală a emitentului care a trecut de la titlul de carte scris de un comediant, cu trimiteri sexual-suburbane, invocat acum câteva zile, la referința spre un citat dintr-un greu al literaturii ruse și universale.

 

D.V.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.