Arsene, cea mai bună zi din an!

Ionel Arsene a avut cea mai bună zi din anul 2017, luni, 18 decembrie. O spune chiar el, referindu-se la emoţia zilei în care, împreună cu zeci de suflete de la o Casă de Copii au împodobit simbolic Pomul de Crăciun de la Târgul de profil care a început cu o zi mai devreme (adică duminică).

„Cum momentul împodobirii bradului este unul dintre cele mai speciale momente ale Sărbătorilor de Iarnă, mi-am dorit să-l trăiesc cu unii dintre cei mai speciali nemțeni, copiii de la Centrul pentru Educație Incluzivă Alexandru Roșca din Piatra Neamț.

Bradul Târgului de Crăciun de la Neamț este mult mai frumos de astăzi, deoarece e încărcat nu doar cu globuri și ghirlande, ci și cu emoțiile copiilor minunați de la centru, care mi-au făcut bucuria de a-l primi împreună pe Moș Crăciun.

Sunt sigur că mulți dintre dumneavoastră ați trecut măcar o dată pragul unui astfel de centru și îmi înțelegeți emoția, iar cei care nu ați apucat încă, va sfătuiesc din suflet să o faceți! Astfel de trăiri vă vor ajuta cu siguranță să regăsiți acea stare pe care am trăit-o în copilărie și pe care cu toții o căutăm, mai ales acum, în pragul Nașterii Pruncului Iisus!”.

Iar zecile de copii, nu doar că au dat o mână de ajutor la împodobirea bradului, dar s-au bucurat şi de o repriză de patinaj, au primit colaci şi cadouri şi, în final, au petrecut o zi pe cinste.

Arsene a avut alături de el drept ghid pe Carmen Nastasă, de la Centrul pentru Cultură şi Arte Carmen Saeculare şi a fost flancat de Oana Bulai (administratorul public al judeţului Neamţ) şi de Octavian Bărbuleţ (Cabinet Preşedinte CJ) dar şi de cadrele didactice care i-au însoţit pe copii. La buna reuşită a acţiunii au contribuit, pe post de spiriduşi ai Moşului şi câteva zeci de voluntari de la Tîrgul de Crăciun la Neamţ…

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns